Holcia ja nie wiem ile powinny rosnąć, ja Ci podałam wymiary pęcherzyków, w sumie to jednego maluszka wtedy było widać, bo jest takie maleństwo zaznaczone 2.6 mm , to było 5 tygodni i 2 dni ciąży. Kolejne miałam w 6 tygodni i 5 dni ciąży i tutaj już zmierzone były maluszki, bez pęcherzyków: jeden 8.5 mm drugi 5.8 mm - drugiego trudniej było dojrzeć. Na ostatnim badaniu oba były tej samej wielkości: po 13 mm ... a co do luteiny to mi zwiększyli na I weryfikacji na 3 x 8 dowcipnej i 3 x 4 podjęzykowej, progesterno miałam wtedy 29.13 - podaje Ci linka do mojego bloga, tam są też zdjęcia usg usg - dwa bąbelki!
reklama
Hola w 5tc zarodek ma 2 mm, a pod koniec 6go powinien mieć już 5-6 mm
Kalendarz ciąży: 6 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
Kalendarz ciąży: 6 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
holcia avocado no dziewczynki po prostu rewelacja!!!
Roxii u mnie w klinice tylko wyznaczyli datę sikanca i wynik mam im przesłać emailam . Jeśli pozytywny to 14 dni pózniej usg jak negatywny to nawet nie dzwonią .
Dziwnie jakos tak no ale co klinika to innye obyczaje, dobrze że chociaż usg tak szybko robią Będzie dobrze, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Hola gratki
Roxi rownież gratuluje powinnas klapsa dostac ale przecież cieżarnych sie nie bije:-)
Roxi rownież gratuluje powinnas klapsa dostac ale przecież cieżarnych sie nie bije:-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Nie dość, że ktoś nie chce oddać wiosny, to jeszcze ukradł mi głos. Bez sił, bez głosu i na dodatek bez wiosny.
A żeby było śmieszniej, a właściwie tragicznie, to dwóch pierwszoklasistów popełniło dzisiaj rysunek.
Rysunek, jak rysunek, nic nadzwyczajnego, nabazgrana jakaś postać i dymek z podpisem "Zosia liże swoją cipę".
No ręce mi o(d)padły.
A żeby było śmieszniej, a właściwie tragicznie, to dwóch pierwszoklasistów popełniło dzisiaj rysunek.
Rysunek, jak rysunek, nic nadzwyczajnego, nabazgrana jakaś postać i dymek z podpisem "Zosia liże swoją cipę".
No ręce mi o(d)padły.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, ale boję się jeszcze w to uwierzyć
Mam pytanko, bo ja od dnia transferu biorę no spe profilaktycznie 3X1 czy dalej mam ją brać??? czy juz nie trzeba? jak wam lekarze zalecali? bo ja to ją brałam na własną rękę, bo tu nic nie każą brać...
Mam pytanko, bo ja od dnia transferu biorę no spe profilaktycznie 3X1 czy dalej mam ją brać??? czy juz nie trzeba? jak wam lekarze zalecali? bo ja to ją brałam na własną rękę, bo tu nic nie każą brać...
reklama
no i mnie cos jednak dopadlo -kawa z mlekiem na wkladce, nigdy nie mialam...do tego jakos ciagnie, no nic histerii nie ma o plamieniach od was sie duzo naczytalam:-), krwi nie ma na razie wyszlo mi to z luteina-biore utrogestan 3x2, zastanawiam sie czy zwiekszac dawke i jak tak to o ile, moze 3x3? no i zadzwonilam do wioskowego gina i umowilam sie na jutro na bete i progesteron-wynik bedzie w srode albo czwartek LITOSCI a ja tu w samym sercu EU a taka wiocha, no nic...to byl pierwszy dzien po transferze bez meza no wiec caly dzien z 2-latkiem oraz odkurzylam i 0 odpoczynku to moze faktycznie przesadzilam, teraz meliska i sofa, stary juz w domu wiec do jutra relaks, na razie wkladka sucha, aha i dzis jest dzien mojego okresu wiec moze to, CO SADZICIE ???
Podziel się: