reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia zapraszam do UK, zapraszam:-)
hope Tobie tez się uda, musi!!! tak jak powiedziałaś my już drugi raz razem przez to przechodzimy, wtedy była dupa a teraz bedzie dobrze i u mnie i u Ciebie:tak:
Tak trochę niesmiało wiruski specjanie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

roxii wiruski zlapane :-), nie wiem ale mysle ze czas zapomniec o tym co bylo, teraz jest teraz, masz super bete i nie ma sie co juz martwic-limit wyczerpany CIESZ SIE bo tak trzeba dla maluszka-on tak sie napracowal:-) przed toba wyczekane cudowne miesiace!!!

roxi gratulacje !!!! Jeśli mogę zapytać to skąd w uk jesteś i gdzie robiłas bete? Mi kazali zrobić sikanca 31 ale bardzo bym chciała zrobić z krwi a w szpitalu mi nie zrobią.

Jogo ja mieszkam w Edinburghu, no ale jak to w klinice w której robili ci ivf nie kazali ci przyjechac na bete??? Tu u nas tak normalnie tez nie można sobie zrobić, tzn może i gdzies prywatnie robią, ale słyszałam że jest to dosć drogie, nie wiem czemu. No ale po ivf w mojej klinice robią betkę, nietety tylko raz, no ale zawsze to coś.
Asia ja wcale nie cwaniakuje zapraszam:tak: gdzie mieszkasz w UK?
hope starm się cieszyć naprawdę, ale się trochę jeszcze boję, dajcie mi kilka dni. Jak nic się nie bedzie działo i testy będą pozytywne, to bedę się cieszyć, obiecuje:-D
hola jak tam twoja betka???? czekamy....

ROXI....kopniak w tyłek jak złoto Ci się należy....ale też wielki przytuas z GRATULACJAMI...:tak::tak::tak::tak:

Avocado Tobie również gratuluję i czekamy teaz na bijące serduszko:):):):

Ja dzisiaj czuję się do d**y....starsznieeee mnie boli brzuch....jestem potwornie wzdęta.....dzisiaj ruszamy już do Warzawy, jutro na 13 wizyta i będę już wiedziała chyba wszystko:):):)

Mam wyniki beta 1635 ale progesteron spadł z 49 na 17,58:sorry2:.Niby w normie ale dużo niżej. Mam jeszcze niespodziankę. pojechałam po recepty bo leki mi się kończyły i załapałam się na Usg i widziałam dziś dwa bąbelki:tak:. wprawdzie lekarz stwierdził że ten jeden za malutki i nie brałby go pod uwagę ale zobaczymy na następnym usg.
jakiej wielkości miałyscie pęcherzyki koło 20dpt?

reklama
Do góry