reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki, ja poraz kolejny dziękuję wam bardzo za wiarę i kciuki jesteście nieocenione:tak: Ale ja dzisiaj mam jeszcze wiekszego gwoździa niż wczoraj. Wyobraźcie sobie dzis rano zrobiłam test i druga kreska jest duzo mocniejsza niż była wczoraj i przedwczoraj:szok: byłam pewna że dzis nic nie wyjdzie a tu taki szok... juz nie wiem co myslec boję się ze to jednak ta cholerna pozamaciczna:-( byłam już w klinice i rozmawiałam tam z nimi, ale oczywiscie mam się nie martwić, bo te plamienia to nie muszą od razu oznaczac czegoś zlego, ze mogły to być implantacyjne, ze jak były tylko w piątek to wszystko jest ok. A testami mam sie nie suegrowac bo one nie zawsze dokładnie pokazują:sorry2: Pobrali mi krew i o 13 mam dzwonić po wynik, takze jeszcze godzina.... ja chyba oszaleję:baffled:

Hola, sylwia, mgielka, Quinne madzialenak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiaj :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mam pytanie obiegające od tematu :) podpowiedzcie mi jak wstawić suwaczek i opis (żeby wyświetlały się tak jak u Was na dole) ???

Mayyka pewnie, że powiemy :-)

1. Aby stworzyć suwaczek kliknij np. na mój suwak, przekieruje Ciebie wtedy na stronę gdzie stworzysz swój własny, następnie na samym końcu pojawią się kody, Ty musisz skopiować kod BB.
2. Następnie na forum wchodzisz w zakładkę "ustawienia" - na samej górze na zielonym pasku obok "wyloguj", jak klikniesz to pojawią z się z lewej strony "MOJE USTAWIENIA", Ty musisz wejść w edytuj sygnaturę i tu wstawić swój kod suwaczka i możesz także coś napisać.

Mam nadzieję, że pomogłam :-)

Roxii szkoda, że tak daleko mieszkasz bo normalnie dostałabyś takiego kopniaka, że hoho. Ty nadal nie wierzysz, nawet w laboratorium Ciebie uspokoili i powiedzieli to samo co my od 3 dni. Kobieto uwierz w końcu bo to się na bank dzieje, tak mała istotka rośnie w Tobie i to w odpowiednim miejscu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wpadłam tylko na chwileczkę zobaczyć czy jakieś wieści już są :-D nie ma więc dalej trzymam kciuki za Wszystkie szczególnie za roxi niedowiarku wszystkie znaki na niebie wskazuja ze się udało a ty dalej swoje uwierz w końcu i ty :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry