reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień transferu liczysz jako dzień 0. A ta beta 23 to ile dni temu była? Rozumiem Cie, ja wierzyć i cieszyć się zaczelam dopiero po 28 tygodniu ciąży 😜
Juz melduję zestawieniem:
1 badanie - 24 czerwca, 3dpt, beta poniżej 0,1
2 badanie - 28 czerwca, 7dpt, beta 3,85
3 badanie - 1 lipca, 10dpt, beta 23,85
4 badanie - 5 lipca, 14dpt, beta 266,9

Juz melduję zestawieniem:
1 badanie - 24 czerwca, 3dpt, beta poniżej 0,1
2 badanie - 28 czerwca, 7dpt, beta 3,85
3 badanie - 1 lipca, 10dpt, beta 23,85
4 badanie - 5 lipca, 14dpt, beta 266,9
Ruszyla ladnie, choc wartosc trochr niska jak na ten dzien. Ale moze po prostu leniuch [emoji4]
Myślę, ze musisz w srode pojsc znowu

@fredka84 cudownych widoków bijącego serduszka ❤️❤️❤️😍😍😍
Widzę że bardzoooo źle to wszystko znosisz bo ostatnio bardzo rzadko udzielasz się na forum. Ale myślę że po dzisiejszym dniu wszystko się zmieni❤️ daj znać po wizycie jak wrażenia. Myślami jestem cały czas z tobą ❤️✊✊✊ niech to będzie piękny dzień ✊✊❤️❤️
Za pozostałe dziewczyny też oczywiście trzymam z calego serca ogromne kciuki ✊✊✊✊ niech to będzie piekny poniedziałek 😉✊✊✊❤️❤️❤️❤️

reklama
Dla informacji podaje cennik poświadczenia podpisu u notariusza zgody męża na transfer, całe 25 zł😎 o taka jest stawka. Kurcze teraz żałuję że zrezygnowałam z transferu u mojego doktorka. Szczerze myślami że to koszt kilku stówek.

Do góry