mala_Mi 80
Fanka BB :)
i czekam na dobre wieściDzień dobry babeczki.
Ja juz po wizycie w labie. Czekam na wyniki. Życzę wam spokojnego dnia.
&&&& za dzisiejsze wizyty serduszkowe i inne!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i czekam na dobre wieściDzień dobry babeczki.
Ja juz po wizycie w labie. Czekam na wyniki. Życzę wam spokojnego dnia.
&&&& za dzisiejsze wizyty serduszkowe i inne!!
Dzień transferu liczysz jako dzień 0. A ta beta 23 to ile dni temu była? Rozumiem Cie, ja wierzyć i cieszyć się zaczelam dopiero po 28 tygodniu ciążyNie wiem jak dokładnie to liczycie czy z dniem transfery czy bez ale to wychodzi 13 lub 14dpt. Wzrost jest niezły jeśli liczyć procenty ale boję się uwierzyć.
Juz melduję zestawieniem:Dzień transferu liczysz jako dzień 0. A ta beta 23 to ile dni temu była? Rozumiem Cie, ja wierzyć i cieszyć się zaczelam dopiero po 28 tygodniu ciąży
Ruszyla ladnie, choc wartosc trochr niska jak na ten dzien. Ale moze po prostu leniuch [emoji4]Juz melduję zestawieniem:
1 badanie - 24 czerwca, 3dpt, beta poniżej 0,1
2 badanie - 28 czerwca, 7dpt, beta 3,85
3 badanie - 1 lipca, 10dpt, beta 23,85
4 badanie - 5 lipca, 14dpt, beta 266,9
ja miałam 14dpt-bhcg 119Juz melduję zestawieniem:
1 badanie - 24 czerwca, 3dpt, beta poniżej 0,1
2 badanie - 28 czerwca, 7dpt, beta 3,85
3 badanie - 1 lipca, 10dpt, beta 23,85
4 badanie - 5 lipca, 14dpt, beta 266,9
zaciśnięte , powodzeniaAle stres... masakra... trzymajcie kciuki!