reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A nie chcesz iść wcześniej na usg? Żeby się tak nie katować? Jutro będziesz już miała ponad 30 dzień o ile dobrze pamiętam. Wiesz, ja bym chyba pobiegła sprintem 😁
Ja się boję, ze jak za szybko to znowu nic nie bedzie, a wtedy zalamie sie chyba😫 dr Lewandowski kazal dopiero 08.07.🤷‍♀️

reklama
No to najważniejsze . Nie denerwuj się wiem że łatwo powiedzieć ale tymi nerwami Wam szkodzisz a one nic nie zmienia
Wróciłam że szpitala pęcherzyk jest na swoim miejscu, brak krwiaka wszystko niby jest ok najprawdopodobniej wszystko od stresu i nerwów, mam odpoczywać i czekać za dwa tygodnie mam mieć kontrol [emoji849]

A i kazał mi zwiększyć magnez z 2x2na 3x2 dziennie. Bardzo fajny lekarz, jakiś znajomy Doktora Przybycienia z tego co rozmawialiśmy a że jestem Tez pacjentką prof. Hurasa( kierownika tego szpitala) mieli zupełnie inna gadkę ze mną niż na samym początku jak przyjechałam.. naprawdę czułam się że jestem w dobrych rękach.. Zastanawia mnie jednak ze w czwartek mam mieć usg niby serduszkowe ale jak dziś robił mi usg mówił że jeszcze Niee ma serduszka i że lepiej poczekać jeszcze tydzień bo do czwartku raczej wiele się nie zmieni w obrazie k nie wiem czy nie przełożyć wizyty... 🤔

A i kazał mi zwiększyć magnez z 2x2na 3x2 dziennie. Bardzo fajny lekarz, jakiś znajomy Doktora Przybycienia z tego co rozmawialiśmy a że jestem Tez pacjentką prof. Hurasa( kierownika tego szpitala) mieli zupełnie inna gadkę ze mną niż na samym początku jak przyjechałam.. naprawdę czułam się że jestem w dobrych rękach.. Zastanawia mnie jednak ze w czwartek mam mieć usg niby serduszkowe ale jak dziś robił mi usg mówił że jeszcze Niee ma serduszka i że lepiej poczekać jeszcze tydzień bo do czwartku raczej wiele się nie zmieni w obrazie k nie wiem czy nie przełożyć wizyty... 🤔
Który masz dzisiaj dpt ?

reklama
A przypomnij który jest dzisiaj dzień po transferze?

Do góry