Wiesz co? Gdybym byłam na Twoim miejscu to nie pojechałabym na usg serduszka w tym tygodniu, wybrałabym się dopiero za 7-8 dni..20dpt
reklama
Justi92
Fanka BB :)
Pewnie leniuch ale jeszcze nadrobiNO ja byłam w 29 dpt i serce nie biło, dlatego mam być za tydzień. Moj zarodek wg doktora jest opózniony, lub się nie rozwija czas pokaże.....
Justi92
Tak właśnie myślę bo bez senu iść na wizytę na której nic się nie dowiem. Nie potrzebny tylko stresWiesz co? Gdybym byłam na Twoim miejscu to nie pojechałabym na usg serduszka w tym tygodniu, wybrałabym się dopiero za 7-8 dni..
Kachar
Dzięki Bogu, odpoczywajWróciłam że szpitala pęcherzyk jest na swoim miejscu, brak krwiaka wszystko niby jest ok najprawdopodobniej wszystko od stresu i nerwów, mam odpoczywać i czekać za dwa tygodnie mam mieć kontrol
Trzymam mocno kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki, zebym dostala okres w srode.. wczoraj byl ostatni dzien jak przyjelam duphason i teraz czekam na okres przed histeroskopia.. u mnie zabiegi robia w sr i czw wiec potrzebuje, zeby zabieg mogl sie odbyc 29.07.
Coffe18
Aaaaa kurczę no tak . Nic się nie martw . Masz poprostu małego leniuszka . Na tym etapie serduszko pojawia się z dnia na dzień - wszystko przed TobąNO ja byłam w 29 dpt i serce nie biło, dlatego mam być za tydzień. Moj zarodek wg doktora jest opózniony, lub się nie rozwija czas pokaże.....
nieagatka
Grunt zebys byla spokojna. To teraz najważniejsze.Już lepiej leżę dzisiaj cały czas, ogólnie wróciłam do domu. Nie mogę narażać się już na stresy. Zrobiłam wykład o skutkach nerwów mężowi (on zresztą pojechał że mną do szpitala ale nie mógł wejść ). Jest ogromna zmiana, wsumi cieszę się że przetrzymałam go bo duzo zrozumiał. Zobaczymy jak to się dalej będzie układać ale cieszę się że wkoncu mogę spać w swoim łóżku [emoji7]
Ja bylam w 25dpt 5 dniowego zarodka i serce bylo.
Pewnie, że tak. W czwartek bądź w piątek może być serduszko ale niekoniecznie bo mniej więcej w tych dniach dopiero widać... A jak nie będzie? Po co Ci ten stres.. Mój lekarz, zawsze każe przyjeżdżać w 30 dpt !! I powtarza przez tel. jak dzwonię z wynikami bety , że mam się pojawić dopiero 30dpt i nie wcześniej! Pewnie gdybym zawitała szybciej to by mnie zrugał więc nawet nie mam odwagi wpraszać się przed czasemTak właśnie myślę bo bez senu iść na wizytę na której nic się nie dowiem. Nie potrzebny tylko stres
No to z odmienności trzymamy kciuki za @ oby szybko przyszła, a Ty Kochana trzymaj za mnie kciuki żeby małpa szybko poszła, bo coś okres mi się dłuży po łyżeczkowaniuTrzymam mocno kciuki
reklama
Orchidea33
Oj nie za szybko u mnie potrzebuje jej w srode .No to z odmienności trzymamy kciuki za @ oby szybko przyszła, a Ty Kochana trzymaj za mnie kciuki żeby małpa szybko poszła, bo coś okres mi się dłuży po łyżeczkowaniu
Oczywiście, ze trzymam kciuki oby szybko poszla!
Podziel się: