reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już lepiej leżę dzisiaj cały czas, ogólnie wróciłam do domu. Nie mogę narażać się już na stresy. Zrobiłam wykład o skutkach nerwów mężowi (on zresztą pojechał że mną do szpitala ale nie mógł wejść ). Jest ogromna zmiana, wsumi cieszę się że przetrzymałam go bo duzo zrozumiał. Zobaczymy jak to się dalej będzie układać ale cieszę się że wkoncu mogę spać w swoim łóżku [emoji7]
Grunt zebys byla spokojna. To teraz najważniejsze.
Ja bylam w 25dpt 5 dniowego zarodka i serce bylo.

Tak właśnie myślę bo bez senu iść na wizytę na której nic się nie dowiem. Nie potrzebny tylko stres
👏Pewnie, że tak. W czwartek bądź w piątek może być serduszko ale niekoniecznie bo mniej więcej w tych dniach dopiero widać... A jak nie będzie? Po co Ci ten stres.. Mój lekarz, zawsze każe przyjeżdżać w 30 dpt !! I powtarza przez tel. jak dzwonię z wynikami bety , że mam się pojawić dopiero 30dpt i nie wcześniej! Pewnie gdybym zawitała szybciej to by mnie zrugał więc nawet nie mam odwagi wpraszać się przed czasem 😁

reklama
Do góry