reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie chyba każdy lekarz ma swoje przekonania [emoji134]a to jest wtedy w danym dniu cyklu ?
A mi kazał odczekać 1 pełny cykl, mówiąc żeby organizm odpoczął i się zregenerował.. W październiku miałam punkcję, a w grudniu transfer. Ale czy faktycznie trzeba było [emoji2368]nie pamiętam jak inne dziewczyny, ale wydaje mi się, że większość miała w kolejnym cyklu.

reklama
Mnie lekko pobolewal brzuch ale to chyba nie to [emoji1787]jak Ci się objawiało?
Łoooola Boga Pani 😂 ja to traciłam przytomność, wgl na kibelku ..
1- Ka była jeszcze do ujścia ale jak była potrzeba 2- ki to był taki ból, że mdlałam i wymiotowałam.
Nie polecam tego przeżycia 😑

A mi kazał odczekać 1 pełny cykl, mówiąc żeby organizm odpoczął i się zregenerował.. W październiku miałam punkcję, a w grudniu transfer. Ale czy faktycznie trzeba było 🤷‍♀️nie pamiętam jak inne dziewczyny, ale wydaje mi się, że większość miała w kolejnym cyklu.
Czyli odczekałaś jakby 2 cykle .. wydaje mi się, że to trochę przesada. Ale też nie wiem jak się czułaś, jakie były Twoje jajniki itp :)

30 min temu zaaplikowałam dubble trigger ✊🏻 Niech się dzieje wola nieba 🤩

Łoooola Boga Pani [emoji23] ja to traciłam przytomność, wgl na kibelku ..
1- Ka była jeszcze do ujścia ale jak była potrzeba 2- ki to był taki ból, że mdlałam i wymiotowałam.
Nie polecam tego przeżycia [emoji58]
O to nie jednak nie mam tych objawów [emoji1787]ale szczerze współczuję takich scen

Czyli odczekałaś jakby 2 cykle .. wydaje mi się, że to trochę przesada. Ale też nie wiem jak się czułaś, jakie były Twoje jajniki itp :)

30 min temu zaaplikowałam dubble trigger ✊🏻 Niech się dzieje wola nieba 🤩
ja też zaaplikowalam 22.40 triggera i niech się dzieje.... 😍😍😍
Ps. Widzę że razem będziemy w poniedziałek znosić jajka, oby piękne, dorodne i dużo 😊

Dziewczyny,
Jak ja powinnam się czuć po transferze, bo czuję się coś za dobrze 4dpt. Ok pół godziny po transferze dostałam skurczy - określiłabym je jako średnie, trwały z 20 minut. Moja pielęgniarka powiedziała mi, że to całkowicie naturalna reakcja organizmu. Od tamtej pory może wyczuwam jakiś delikatny skurcz raz na kilka godzin i to by było na tyle. Łapię się na tym że zapominam, że mam tam kropka. Niepokojące.
Kochanie, dzien transferu to dzien 0.
Jestes rowno ze mna - dzis mamy 3 dpt 😘 wszystkie objawy to progesteron raczej. Niestety sprawdzilam wiele razy.
Lykaj magnez i bierz nospe ba skurcze
💪🏻💪🏻💪🏻 Powodzonka! Czekamy!

reklama
Ja nie czuje różnicy. A transferów kilka miałam.

Pozazdrościć tylko opieki.

Babeczki czy wy przy progesteronie też miałyście tak, że w upały padacie? Mi normalnie zapachy przeszkadzają, duszno mi aż oddechu złapać nie mogę. Co chwila chłodny prysznic bo inaczej wariuje. Nawet na końcówce ciąży w gorącym lipcu tak źle się nie czułam.
Potwierdzam dech krotki i nawet jak mowie to mam zadyszke. Ja biore tez
Accofil moze od wszystkiego razem. Ale flak ze mnie to fakt

Do góry