reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Widzisz, ja mam zaplanowaną już 4 stymulację, przeszłam 3 kliniki w różnych krajach a nikt nigdy nawet o tym nie wspomniał. Trochę mnie to wkurza, bo chętnie zapłaciłabym za każdą procedurę, która mogłaby w jakiś sposób zwiększyć szanse. Ciągle o wszystko muszę dopytywać, gdybym nie czytała forum to o większości rzeczy w ogóle bym się nigdy nie dowiedziała. Ehhh tracę siły do tej walki 😞
Mała nie możesz się poddawać trzeba walczyć do puty starczy sił i kasy 😉 co do tych wiadomości to myślę że większość z nas Bez tego forum nie była by na tyle świadoma wszystkiego na ile jest. Nawet jeśli trafi się na cudownego lekarza to i tak nigdy wszystkiego w 100 % dokładnie Ci nie wytłumaczy bo po prostu nie chce im się i nie mają na to czasu-Bo niestety to jest ich kasa😩

reklama
Dziewczynki mam pytanie czy któraś miała taką sytuację ja mam transfer odroczony ze względu na duży estradiol i teraz biorę duphaston przez 10 dni później dostanę okres i do doktorka na kontrol . Orientujecie się może czy w następnym cyklu będę miała już transfer co sądzicie ?

Ja tez tam sie lecze ale nie dali mi nic takiego, to jakas dodatkowa opcja ktora trzeba wykupic?
Nie , nic dodatkowego nie braliśmy ,korzystaliśmy z pakietu . W dniu transferu dostałam zdjęcie transferowanej blastki no i filmik o którym wspominałam . Dziwne 🤷🏼‍♀️. Ty korzystasz z pakietu czy osobno wszystko płacisz ?

Dziewczynki mam pytanie czy któraś miała taką sytuację ja mam transfer odroczony ze względu na duży estradiol i teraz biorę duphaston przez 10 dni później dostanę okres i do doktorka na kontrol . Orientujecie się może czy w następnym cyklu będę miała już transfer co sądzicie ?
Raczej tak;)
Przed poprzednią punkcją miałam estradiol prawie 16 tys ..
Miałam transfer w następnym cyklu 😊

Nie , nic dodatkowego nie braliśmy ,korzystaliśmy z pakietu . W dniu transferu dostałam zdjęcie transferowanej blastki no i filmik o którym wspominałam . Dziwne 🤷🏼‍♀️. Ty korzystasz z pakietu czy osobno wszystko płacisz ?
Nie mam pakietu, za wszystko osobno placilam. W dniu transferu zdjęcie dostalam ale o filmiku nikt nic nie mowil.

Mala poprawa, weszlam na swoje konto i jest filmik do pobrania:( chociaz chyba wolalabym go nie widziec bo nie udal sie transfer a pozostale zarodki sie nie rozwinely:(:(

reklama
Raczej tak;)
Przed poprzednią punkcją miałam estradiol prawie 16 tys ..
Miałam transfer w następnym cyklu 😊
A mi kazał odczekać 1 pełny cykl, mówiąc żeby organizm odpoczął i się zregenerował.. W październiku miałam punkcję, a w grudniu transfer. Ale czy faktycznie trzeba było 🤷‍♀️nie pamiętam jak inne dziewczyny, ale wydaje mi się, że większość miała w kolejnym cyklu.

Do góry