Ogonek mu nie wyrasta czy oko na srodku czola? sprawdz dobrze Ty nie szczepilas sie prawda?Spokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło . Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Ja po szczepieniu miałam noc i następny dzień wyjęty z życia... Gorączka po paracetamolu utrzymywała się na poziomie 38,2. Ale na szczęście już jest dobrze. Nie żałuje, zaszczepiłabym się jeszcze raz.Spokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło . Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
Justi92
@Szyszka99 nie strasz już Nas tak więcej! Chwała Bogu na Szczęście się wszystko dobrze skończyło dużo łez i odpoczywaj-no i Gratulacje za serducho
@Brakujemiwiary trzymam mocno że Teraz już tylko z górk jakie kolejne badania masz zlecone?
@mona993 @Martaem1983 @miętowa25 - Dziewczyny oby ten dzień należał do Was- mocne za dobre wiadomości
@Brakujemiwiary trzymam mocno że Teraz już tylko z górk jakie kolejne badania masz zlecone?
@mona993 @Martaem1983 @miętowa25 - Dziewczyny oby ten dzień należał do Was- mocne za dobre wiadomości
Nie, ja czekam jeszcze. Na zbawienie chybaOgonek mu nie wyrasta czy oko na srodku czola? sprawdz dobrze Ty nie szczepilas sie prawda?
Co tam dziś porabiasz? Jakieś plany na weekend?Ja po szczepieniu miałam noc i następny dzień wyjęty z życia... Gorączka po paracetamolu utrzymywała się na poziomie 38,2. Ale na szczęście już jest dobrze. Nie żałuje, zaszczepiłabym się jeszcze raz.
Martaem1983
Wiesz ja alergik wiec panikuje, ale alergolog każe się szczepić wiec muszę się słuchać. Ja to chyba tez hipochondryk jestemSpokojnie, nic ci się nie stanie. Mój mąż też zaszczepiony i nic mu dodatkowego nie wyrosło . Tylko miał dreszcze na wieczór w ten sam dzień
Gonia0605
Znowu mam szkolenia, teraz moje 'dzieci' czyli czterech dorosłych chłopow piszą test, więc mam czas poczytać Was .Co tam dziś porabiasz? Jakieś plany na weekend?
W weekend jadę doglądać swoich warzywek, więc bez szału.. Nie można melanżować co tydzień
@Martaem1983 [emoji110]
reklama
@miętowa25 za piękny kurnik [emoji110][emoji3590]
Podziel się: