Justi92
Fanka BB :)
@Brakujemiwiary ana i NK w diag zrobisz ale nie wiem czy. Kiry też z tego co mi się wydaje to chyba też nie Musisz zadzwonić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzwa znów muszę jechav do Krakowa albo Katowic@Brakujemiwiary W żadnej diagnodtyce Ci tego badania nie wykonają to są badania które wykonują tylko poszczególne lab w pl że względu na odczynniki do nich potrzebne będziesz w tym tyg w Krk to zrób odrazu
Bo najpierw się robi Ana1 i jak jest wynik dodatni to wtedy trzeba ana2 i ana3. O ile dobrze pamiętam
Tak późno? Czyli jest dla mnie szansa Ja bylam teraz na tym usg w 29 dpt i zarodek maly, serca nie widac.U mnie serce było około 35dpt
Jezu super wiadomosc! Odpczywajcie i lez duzo. Przy krwiaku musisz lezec, lezec i lezec jak krolewnaJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
No widzisz! Nic nie pisałam bo dziewczyny napisały już wszystko wcześniej ale cały czas myślałam o Tobie.Jest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Fredka ja wiem co czujesz. Mam to samo. Transfer 01.06 3-dniowego zarodka. Beta pieknie rosla, az do soboty tydzien temu. W nocy z soboty na niedziel wystapilo krwawienie. Odstawilam fraxiparine i acesin, tak zalecila dr. W srode 30.06 na wizycie widze moj zarodek, a raczej jak to doktor ujal „początek człowieka, mały, albo późno się zagdzniezdzil, albo zaczyna zwalniac bo cos jest nie tak”. Potem uslyszalam, ze ich tysieczna ciaza, bo ja pamieta to wlasnie taka byla, ze na 3 kolejnych wizytach serca nie bylo widac dopiero potem sie pokazalo i ciaza rozwinela sie prawidlowo.Kurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.
To jak w poniedziałek będzie pęcherzyk a nie będzie serca to do kiedy można czekać? Miałam 3-dniowego.
Ja nawet nie wiem czy ten pęcherzyk jest we właściwym miejscu bo baba nie kazała przyjeżdżać wcześniej . Kurde, tyle niewiadomych
Wiesz, ja się za bardzo nie znam ale teraz tylko USG prawdę ci powie a nie beta . Jak @Caro♤♤♤♤ pisała masz jeszcze czas na pojawienie się serca i nie katuj się tymi betami jużFredka ja wiem co czujesz. Mam to samo. Transfer 01.06 3-dniowego zarodka. Beta pieknie rosla, az do soboty tydzien temu. W nocy z soboty na niedziel wystapilo krwawienie. Odstawilam fraxiparine i acesin, tak zalecila dr. W srode 30.06 na wizycie widze moj zarodek, a raczej jak to doktor ujal „początek człowieka, mały, albo późno się zagdzniezdzil, albo zaczyna zwalniac bo cos jest nie tak”. Potem uslyszalam, ze ich tysieczna ciaza, bo ja pamieta to wlasnie taka byla, ze na 3 kolejnych wizytach serca nie bylo widac dopiero potem sie pokazalo i ciaza rozwinela sie prawidlowo.
leze wiec w domu na l4, man coraz bardziej zryty beret, jutro ide na bete sprawdzic czy cos wzrosla czy czas sie zegnac z moim Pawelkiem. Zaklinam go ciagle, ze ma zostac i rosnac i mam do siebie pretensje, ze to pewnie przez to ze wrocilam do pracy, bo az tydzien pracowalam od transferu
Ja bym uderzała do APC Łódz. Robiłam tam immunofenotyp i wiem, że dziewczyny AlloMLR tam robią.Dziewczyny proszę podpowiedzcie mi proszę bo nie mam zielonego pojęcia gdzie te badania mogę zrobić... Czy np. Jest realne żebym W diagnostyce je wykonała?? W was jedyna nadzieja bo już nie wiem gdzie szukać