Tak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!Taaaa.
A powiedz jak ty się czujesz? Dziecioki już kopią?
reklama
Dobre. A ile w końcu tego accofilu bierzesz?Tak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!
@mona993 za ten ostatni już transfer
@Martaem1983 daj znać jak tam na wizycie
@miętowa25 za ładne jajka
@Martaem1983 daj znać jak tam na wizycie
@miętowa25 za ładne jajka
G
gość2502
Gość
Jest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Vinszka
Fanka BB :)
Ciesz się, że jeszcze po pęcherzu na zmianę nie waląTak, machaja raczkami, a ze troje to mnie az buja na boki!
Kciuki brzuchy z bliźniakami to ja widziałam, ale z trojaczkami to już nieeee
Czekam na Twoją betę jak na swoją
Vinszka
Ufff tak czułam że to krwiaczek, ale dobrze że ktoś obeznany obejrzał Ciebie i bobaskaJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Gdzie pojechałaś na IP wczoraj?
Jessui, jak dobrzeJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
nieagatka
Gleboki oddech, do domu, ksiazka, netflix, cos dobrego dla poprawy nastroju i spokoj, tylko spokoj moze nas uratować [emoji6]Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
annemarie
Boze,co za niekompetentni lekarze,do tawalu czlowieka doprowadza.To teraz lez i odpoczywaj.Wszystko bedzie dobrzeJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
reklama
Cudownie [emoji3590]
Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
Podziel się: