reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hope71 - pamiętam jak razem ze mną robiłaś w sierpniu betkę. My już prawie na wylocie. Na razie podtrzymujemy się w szpitalu. 3mamy mocno za Ciebie kciuki i przesyłamy moc ciążowych fluidków.

reklama
Dobry wieczór moje Drogie :-):-):-)
ja jak zawsze jestem nie na bieżąco, ale w tyg mam naprawde mało czasu,a jak wroce z pracy i zrobie obiad , ogarne w mieszkaniu i pobawie sie z psem to jestem juz tak padnieta, że na nic nie mam siły :no:

Ale widzę, że na naszym forum troche weselej sie robi ; coraz wiecej ciężarnych :tak:
Anna przykro mi kochana, że tobie sie nie udało - wiem jak to boli, jeszcze przyjdzie twój czas !
A ja w poniedziałek mam wizytę w klinicę i zobaczymy co tym razem dr. wymysli, żeby stymulacja przyniosła efekty, z tej racji pozwolę sie dopisać do listy.;-)

22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
23 marzec Lulin kolejna wizyta przed crio
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
25 marzec wizyta- kolejny raz zaczynam od nowa!!!
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś
udane crio
Marzec/kwiecień Fusun -
owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

ups...zapomniałam sie podpisać :sorry2: a wiec jeszcze raz

22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
23 marzec Lulin kolejna wizyta przed crio
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
25 marzec Quinnie: wizyta- kolejny raz zaczynam od nowa!!!
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś
udane crio
Marzec/kwiecień Fusun -
owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

lilonka ja tez cię pamiętam:-) jejku ty juz niedługo rodzisz, matko jak to zleciało:szok: Życze powodzenia, lekkiego i szybkiego porodu!!!!

295561_10151404292597979_245885516_n.jpg

Roxii - maluchy juz powoli chciały wyłazić, ale w szpitalu je jeszcze trochę powstrzymują. Mamy z ordynatorem umowę do świąt, bo z transferu juz 36 tydzien ale z om 35. Za Twoją wysoką betkę też trzymamy kciuki :-)

A wszystkim czekającym na wysokie i jeszcze wyższe betki wysyłamy miliony wiruskow ciążowych (jako że w szpitalu same ciężaróweczki to i mam skąd czerpać wiruski ;-) )

witam o "poranku":-)

lilonka pewnie ze cie pamietam, tez uwazam ze czas pedzi a ty juz na koncowce, lapie twoje wiruski ciazowe i wysylam kupe cementu zeby tam twoj duecik posiedzial jeszcze troche w brzuszku u mamy, moj to nie chcial wylezc wiec chyba wiem jak sie zatrzymuje bobasy w brzuchu i te fluidki rowniez sle, moj siedzial do 41 tc:szok:, aha i szacunki wagowe masy porodowej to kupa smiechu, u mnie mial wazyc 4 kg i wyszlo ze sie rypneli o prawie 0,7kg bo wazyl 4,660 i skonczylo sie cesarka, zycze zebys miala super team przy porodzie i zeby szybko poszlo i zebyscie jak najszybciej wrocili do domu:tak:

roxii robie test chyba w srode bo to 9dpt i musi juz cos wyjsc, tak sobie mysle, w sumie obiecalam sobie zrobic tak jak przedtem 13dpt ale to niedziela wielkanocna i maz ma urodziny i jakos chce sprobowac wczesniej, bety tez nie zrobie do 15dpt-wyniki na mojej prowincji pewnie dzien pozniej :(, no zobaczymy, dzisiaj mialam sen ze testowalam i wyszly 3 kreski :-), oznaczalo to ciaze a test byl z waty z taka szmatka na wierzchu ale wyszedl no wiec wstalam w dobrym nastroju:-)

zycze milego dnia wszystkim

reklama
Do góry