reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny,

Widziałam [emoji173], to było piękne, wzruszyłam się bardzo, położna na szczęście miała dużo cierpliwości, bo ona bada, a mnie trzęsie od płaczu i znowu musiała szukać, ja mam mięśniaka, więc wcale nie tak łatwo [emoji23][emoji23]

Beta dzisiaj 48 000
Prog 81

Wszystkie leki od dzisiaj odstawiam (brałam już tylko estrofen) [emoji3060]

Wyznaczona data porodu: 22.02.2022 [emoji16][emoji6]

Dzisiaj świętuje [emoji3060][emoji1635] Od jutra znowu będę się martwić o kolejne 6 tygodni aby wszystko było dobrze, chociaż lekarz uspokajał, że przy takich wynikach, powinno być dobrze.

@Tagitagi @Szyszka99 @PotrzebujeCudu @Orchidea33 @fredka84 @Justi92 i reszcie bardzo dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Bez Was i tego forum już dawno bym oszalała, dajecie siłę![emoji123][emoji123]

@Brakujemiwiary spełnienia wszystkich marzeń, a w pierwszej kolejności [emoji1768]
[emoji3060][emoji1635]
Wspaniałe wieści [emoji173]️[emoji173]️ Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziękuję że pytasz , dziś 29+6 wiec jeszcze dwa tygodnie i mogę bardziej odetchnac. Za okolo 8 tygodni cesarka. Mały w weekend wg usg ważył niecale 1.4kg. Czuję się lepiej psychicznie bo nawet w razie przedwczesnego porodu największe ryzyko już za mną bo minął 28tc. Pozatym pracuje od miesiąca więc nie mam czasu myśleć i wymyślać problemów.. Kiedy lecicie na stymulacje do Invicta ?
Super, że wszystko idzie dobrze i już stres odpuścił. 28 tydzień to już faktycznie małe ryzyko ale niech maluszek jeszcze posiedzi do cc.
Dzielna z ciebie mamuśka, dużo przeszłaś ale już niedługo przytulisz do serducha swoją nagrodę 🥰
Ja powinnam lecieć do Pl początkiem sierpnia ale się cykam. Muszę się jakoś pozytywnie nastawić bo mnie mega panika ogarnęła. Ktoś mi musi kopa w du.psko zapodać. Ale suple biorę nadal 😉😘

Super, że wszystko idzie dobrze i już stres odpuścił. 28 tydzień to już faktycznie małe ryzyko ale niech maluszek jeszcze posiedzi do cc.
Dzielna z ciebie mamuśka, dużo przeszłaś ale już niedługo przytulisz do serducha swoją nagrodę 🥰
Ja powinnam lecieć do Pl początkiem sierpnia ale się cykam. Muszę się jakoś pozytywnie nastawić bo mnie mega panika ogarnęła. Ktoś mi musi kopa w du.psko zapodać. Ale suple biorę nadal 😉😘
To ja chętnie Cię zmotywuje ale do Szkocji ciut za daleko ;) Ja jutro kończę 30tc, 28tc to był drugi ważny target do osiągnięcia aby trochę wyluzować.. Kolejny to 32tc chociaz mam nadzieję że nic już nie wydarzy do samej cesarki.. W poprzedniej ciąży zagrożenie przedwczesnego porodu było jeszcze większe a wytrwaliśmy bez szwanku do 38tc.. Ciągle mam w głowie jak to jest rodzic w angielskim szpitalu, aby to było pozytywne zaskoczenie

To ja chętnie Cię zmotywuje ale do Szkocji ciut za daleko ;) Ja jutro kończę 30tc, 28tc to był drugi ważny target do osiągnięcia aby trochę wyluzować.. Kolejny to 32tc chociaz mam nadzieję że nic już nie wydarzy do samej cesarki.. W poprzedniej ciąży zagrożenie przedwczesnego porodu było jeszcze większe a wytrwaliśmy bez szwanku do 38tc.. Ciągle mam w głowie jak to jest rodzic w angielskim szpitalu, aby to było pozytywne zaskoczenie
Z tym porodem w UK to chyba nie jest tak źle. Znam dużo dziewczyn, które rodziły i w Pl i w UK i zdecydowanie polecają UK.
A ty kochana tyle już przeszłaś, że ten poród to pikuś w porównaniu do całej ciąży 😉

Ja mam kolezanke z Southampton,dwa porody dwa wczesniaki i mega zadowolona,super opieka,psycholog,lekarze,polozne...totaly zwrot jesli to porownac z prowadzeniem ciazy🙈

reklama
Do góry