Kashyw83
Fanka BB :)
Ale jaki krwiak ten podkosmówkowy? I co wtedy? Jak to się skończyło?Też miałam dużo krwawień .. na początku bez przyczyny, pózniej pojawił się krwiak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jaki krwiak ten podkosmówkowy? I co wtedy? Jak to się skończyło?Też miałam dużo krwawień .. na początku bez przyczyny, pózniej pojawił się krwiak
To jest lek refundowany czy jak ? No to może jednak to 2/3 dr mówił codziennie to wyliczyl Ci lekarz do wagi?A jakie miałaś zalecenia ,że go bierzesz ?Teraz płaciłam za 5 zastrzyków ok 170zl, a wcześniej za większą paczkę (7 zastrzyków) wyszło coś ok 240zł.
Codziennie masz taką dawkę mieć? Ja nie wiem czy to duża czy nie, ale napewno wieksza niż moja. Ja ważę 60kg i mam 2/3 co 3 dni
Chyba @Gonia0605 miała większe dawki
A nie masz rozpiski od lekarza??? Z dawkowaniem i zaleceniami?? Immunologa mam na mysliTo jest lek refundowany czy jak ? No to może jednak to 2/3 dr mówił codziennie to wyliczyl Ci lekarz do wagi?A jakie miałaś zalecenia ,że go bierzesz ?
A nie masz rozpiski od lekarza??? Z dawkowaniem i zaleceniami?? Immunologa mam na mysli
Nie wiem czy jest refundowanyTo jest lek refundowany czy jak ? No to może jednak to 2/3 dr mówił codziennie to wyliczyl Ci lekarz do wagi?A jakie miałaś zalecenia ,że go bierzesz ?
Czy coś zmiena . No oprócz tego garba i trzeciej ręki nic mi po nim nie dolega . Ciągle jestem pikna i gładka@Dzoannna Nie ,nie mam jeszcze
Pytam dziewczyn ...one już to biorą więc chcę zaczerpnąć chodź troszkę wiedzy na ten tematczy takie dawki to dużo czy coś zmienia w organizmie
To była moja druga procedura z accofilem. Przy pierwszej miałam 1/4 ampulki codziennie. Leukocyty rosły do jakiś 14 tys., nie kazal zmieniać dawki. Transfer się nie udał. Teraz miałam 2/3 ampulki codziennie. Leukocyty skakały do 46 tys., ale też mówił że jest ok. W morfologii było napisane, że wartość krytyczna. Moja waga przy obu razach była taka sama, więc nie sądzę, aby dostosowywali dawkę do wagi.Teraz płaciłam za 5 zastrzyków ok 170zl, a wcześniej za większą paczkę (7 zastrzyków) wyszło coś ok 240zł.
Codziennie masz taką dawkę mieć? Ja nie wiem czy to duża czy nie, ale napewno wieksza niż moja. Ja ważę 60kg i mam 2/3 co 3 dni
Chyba @Gonia0605 miała większe dawki