reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Pchełka216 Fakt, my to jesteśmy zahartowane przez to in vitro. Zmiany nastrojów to luzzz to już było. Taki rollercoaster jest przy in vitro, ze trzeba nauczyć sobie z tym radzić bo inaczej urlop i biały kaftan a pokój bez okien🤣Zatem jak masz górki, dołki od hormonów ciążowych to sobie myślisz : „ok to już było..” 🤣Znam te histerie🧐
Jak Cię tyłek boli czy masz inne bolączki to se myślisz luZz przy hiperce to jest masarz macicy:-) nikt Cię nie ogłusza i nie wbija wielkiej igły w tyłek 🤣🤣🤣
Jak Ci każą brać „znow” leki we wszystkie otwory w ciele oprócz uszu czy odbytu to tez stwierdzasz no dobra ładny odlew gipsowy, tym razem to prawie światowej klasy rękodzieło😂

Teraz płaciłam za 5 zastrzyków ok 170zl, a wcześniej za większą paczkę (7 zastrzyków) wyszło coś ok 240zł.
Codziennie masz taką dawkę mieć? Ja nie wiem czy to duża czy nie, ale napewno wieksza niż moja. Ja ważę 60kg i mam 2/3 co 3 dni
Chyba @Gonia0605 miała większe dawki 🤔
To jest lek refundowany czy jak ? No to może jednak to 2/3 dr mówił codziennie 🤔 to wyliczyl Ci lekarz do wagi?A jakie miałaś zalecenia ,że go bierzesz ?

To jest lek refundowany czy jak ? No to może jednak to 2/3 dr mówił codziennie 🤔 to wyliczyl Ci lekarz do wagi?A jakie miałaś zalecenia ,że go bierzesz ?
Nie wiem czy jest refundowany🤔
Tak, pytał o wagę i dopiero przepisał.
W sumie to mam brak tylko jednego Kira implantacyjnego, ale Paśnik na to nie chciał przepisać accofilu a Sydor już mi przepisał

@Dzoannna Nie ,nie mam jeszcze
Pytam dziewczyn ...one już to biorą więc chcę zaczerpnąć chodź troszkę wiedzy na ten temat🤔czy takie dawki to dużo 😊 czy coś zmienia w organizmie
Czy coś zmiena 🤔. No oprócz tego garba i trzeciej ręki nic mi po nim nie dolega 😜. Ciągle jestem pikna i gładka 😜
Mam robić morfologię raz w tygodniu i sprawdzać, jak dzień po dawce wzrosły leukocyty

reklama
Teraz płaciłam za 5 zastrzyków ok 170zl, a wcześniej za większą paczkę (7 zastrzyków) wyszło coś ok 240zł.
Codziennie masz taką dawkę mieć? Ja nie wiem czy to duża czy nie, ale napewno wieksza niż moja. Ja ważę 60kg i mam 2/3 co 3 dni
Chyba @Gonia0605 miała większe dawki 🤔
To była moja druga procedura z accofilem. Przy pierwszej miałam 1/4 ampulki codziennie. Leukocyty rosły do jakiś 14 tys., nie kazal zmieniać dawki. Transfer się nie udał. Teraz miałam 2/3 ampulki codziennie. Leukocyty skakały do 46 tys., ale też mówił że jest ok. W morfologii było napisane, że wartość krytyczna. Moja waga przy obu razach była taka sama, więc nie sądzę, aby dostosowywali dawkę do wagi.

Do góry