reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przez cesarke. Ona na początku to nawet relanium dozylnie dostała i od razu jak który się nazywa vetine.
Ja się rodziłam SN i chyba jakieś niedotlenienie było czy coś. Do 7 miesiąca byłam na luminalu, żeby wyciszyć OUN, złe reagowałam na dźwięki i światło. Miałam wylewy w oczach i ponoć trzęsły mi się ręce. Temat zapomniany odświeżony po testach w których wyszły uszkodzenia OUN. W wieku 15 lat miałam tomograf nic nie wykazał. A jak widzisz nic mi nie jest :-) normalny ze mnie człowiek.

Jest jeszcze sorbifer oraz łagodna wersja biofer. Ogólnie to dietą można nieźle kombinować.
U mnie dieta nie wystarczyła a jadłam tylko to cholerne mięso itp. A wszystko leciało w dół. Przy tych dawkach stanęło ale nadal jest anemia:-( jeszcze teraz płytki krwi są poniżej normy i mnie zalewa krew. Ponoć dzieci biorą wszystko do swojej wątroby na następny rok żeby przetrwać. A ja chyba nie potrafię tak szybko się zregenerować. A bioder jest fajny tylko musiałabym tego brac z 10 tabletek na dobę.

Ja się rodziłam SN i chyba jakieś niedotlenienie było czy coś. Do 7 miesiąca byłam na luminalu, żeby wyciszyć OUN, złe reagowałam na dźwięki i światło. Miałam wylewy w oczach i ponoć trzęsły mi się ręce. Temat zapomniany odświeżony po testach w których wyszły uszkodzenia OUN. W wieku 15 lat miałam tomograf nic nie wykazał. A jak widzisz nic mi nie jest :-) normalny ze mnie człowiek.
Czy normalny to nie wiem :) duzo hy mozba dyskuyowac ma trmat twojego intelektu ;) jesli takie sa skutki uboczne to ja nie mam nic przeciwko. Tylko Natalka miala bardzo guxo tych atakow w ciagu dnia wiec to inna sprawa. Naszczescie tomograf tez nic nie wykazal.

U mnie dieta nie wystarczyła a jadłam tylko to cholerne mięso itp. A wszystko leciało w dół. Przy tych dawkach stanęło ale nadal jest anemia:-( jeszcze teraz płytki krwi są poniżej normy i mnie zalewa krew. Ponoć dzieci biorą wszystko do swojej wątroby na następny rok żeby przetrwać. A ja chyba nie potrafię tak szybko się zregenerować. A bioder jest fajny tylko musiałabym tego brac z 10 tabletek na dobę.
Mieszaj, ja wzięłam tylko listek bioferu plus dieta szpitalna i na koniec ciąży morfologia całkiem ładna.

reklama
Do góry