bazylia128
Fanka BB :)
Przez cesarke. Ona na początku to nawet relanium dozylnie dostała i od razu jak który się nazywa vetine.A co dostała od neurologa? I czy rodziłaś SN?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez cesarke. Ona na początku to nawet relanium dozylnie dostała i od razu jak który się nazywa vetine.A co dostała od neurologa? I czy rodziłaś SN?
A te leki to po porodzie czy teraz?Przez cesarke. Ona na początku to nawet relanium dozylnie dostała i od razu jak który się nazywa vetine.
Jest jeszcze sorbifer oraz łagodna wersja biofer. Ogólnie to dietą można nieźle kombinować.Ooo! A ja myslalam ze moja to przegina a duza masz te anemię? Ten tardyferon to straszny bo on może powodować wrzodzenie jelit itp. A ty co masz? Może ubłagam na coś innego?:-)
Ja się rodziłam SN i chyba jakieś niedotlenienie było czy coś. Do 7 miesiąca byłam na luminalu, żeby wyciszyć OUN, złe reagowałam na dźwięki i światło. Miałam wylewy w oczach i ponoć trzęsły mi się ręce. Temat zapomniany odświeżony po testach w których wyszły uszkodzenia OUN. W wieku 15 lat miałam tomograf nic nie wykazał. A jak widzisz nic mi nie jest :-) normalny ze mnie człowiek.Przez cesarke. Ona na początku to nawet relanium dozylnie dostała i od razu jak który się nazywa vetine.
Jak po porodzie? To jest lek który teraz Natalka dostała w szpitalu - leki przeciwpadaczkowe. Bedzie caly czas je brsla.A te leki to po porodzie czy teraz?
U mnie dieta nie wystarczyła a jadłam tylko to cholerne mięso itp. A wszystko leciało w dół. Przy tych dawkach stanęło ale nadal jest anemia:-( jeszcze teraz płytki krwi są poniżej normy i mnie zalewa krew. Ponoć dzieci biorą wszystko do swojej wątroby na następny rok żeby przetrwać. A ja chyba nie potrafię tak szybko się zregenerować. A bioder jest fajny tylko musiałabym tego brac z 10 tabletek na dobę.Jest jeszcze sorbifer oraz łagodna wersja biofer. Ogólnie to dietą można nieźle kombinować.
Czy normalny to nie wiem duzo hy mozba dyskuyowac ma trmat twojego intelektu jesli takie sa skutki uboczne to ja nie mam nic przeciwko. Tylko Natalka miala bardzo guxo tych atakow w ciagu dnia wiec to inna sprawa. Naszczescie tomograf tez nic nie wykazal.Ja się rodziłam SN i chyba jakieś niedotlenienie było czy coś. Do 7 miesiąca byłam na luminalu, żeby wyciszyć OUN, złe reagowałam na dźwięki i światło. Miałam wylewy w oczach i ponoć trzęsły mi się ręce. Temat zapomniany odświeżony po testach w których wyszły uszkodzenia OUN. W wieku 15 lat miałam tomograf nic nie wykazał. A jak widzisz nic mi nie jest :-) normalny ze mnie człowiek.
Sorki nie zrozumiałam, pytanie było o poród....Jak po porodzie? To jest lek który teraz Natalka dostała w szpitalu - leki przeciwpadaczkowe. Bedzie caly czas je brsla.
Mieszaj, ja wzięłam tylko listek bioferu plus dieta szpitalna i na koniec ciąży morfologia całkiem ładna.U mnie dieta nie wystarczyła a jadłam tylko to cholerne mięso itp. A wszystko leciało w dół. Przy tych dawkach stanęło ale nadal jest anemia:-( jeszcze teraz płytki krwi są poniżej normy i mnie zalewa krew. Ponoć dzieci biorą wszystko do swojej wątroby na następny rok żeby przetrwać. A ja chyba nie potrafię tak szybko się zregenerować. A bioder jest fajny tylko musiałabym tego brac z 10 tabletek na dobę.
dopiero patrzę hakie bzdury napisałam. Powinno być 3x2 tabletki luteiny 100.To bardzo mało wg mnie. Ja mam problem z progiem i biorę dawkę 1200mg + Prolutex. Badałam 2 razy progesteron i był ok 33
Dołóż sobie kilka tabletek