reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam do oddania leki, które pozostały po mojej procedurze. 10 labletek Lutinusa, 3 opakowania po 30 luteiny podjęzykowej., całe opakowanie estrofemu.
Mam też całe opakowanie accofilu, ale to wyłącznie dla dziewczyn z Warszawy ze względu na konieczność przechowywania w lodówce. Accofil oddam tylko tej, która ma zalecenia od immunologa. Piszcie na priv.

Ja wczoraj już na koncowce sił funkcjonowałam [emoji85] dziś już jest 'chlodniej' bo 21st i jest czym oddychać i tak jak ja z reguły uwielbialam upały to chyba już się od nich odzwyczaiłam, szczególnie mieszkając tyle lat w UK [emoji41]
Ale teraz już na stałe w Pl czy planujesz jeszcze powrót kiedyś do UK?

Dziewczyny, mam do oddania leki, które pozostały po mojej procedurze. 10 labletek Lutinusa, 3 opakowania po 30 luteiny podjęzykowej., całe opakowanie estrofemu.
Mam też całe opakowanie accofilu, ale to wyłącznie dla dziewczyn z Warszawy ze względu na konieczność przechowywania w lodówce. Accofil oddam tylko tej, która ma zalecenia od immunologa. Piszcie na priv.
Zostaw jeszcze siee kiedyś może przydadza

Ale teraz już na stałe w Pl czy planujesz jeszcze powrót kiedyś do UK?
Wiesz co, teraz jestem w PL do sierpnia tylko bo czekam na transfer i wracam do UK.
Ale ogólnie kiedyś do PL wrócimy na stałe. Chociaż dużo osób nam to odradza [emoji2368]
Wyjechaliśmy na 3 lata a jesteśmy ponad 11 wiec ten powrót się przeciaga[emoji6]

Z innej beczki jak znosicie te upały?
Ja wypłszczona po tygodniu wyszłam dzisiaj z domu no i oczywiście skoczyłam na szybkie zakupy... Byłam w sklepie i mimo że klimatyzacji działała to myślałam kilka razy że się przewrócę tak mi słabo było 🙉 w domku przynajmniej mam chłód, Asuniete rolety i zasłony i wiatrak cały dzień idzie - nie chce myśleć jaki rachunek za prąd mi przyjdzie 🙊🙈😁

Ciężko. Kiedyś tak nie miałam, a teraz nawet potrafią się mdłości pojawić i zawroty głowy 😛

reklama
Do góry