Powiem Ci że teraz już nie wiem wiem że były najlepsze lepsze już nie mogły byćTez miałaś 6.1.1 ??
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Na Pfizera jest pełno wolnych miejsc. Za to na jednodawkową musiałabym jechać z 30km od Poznania..
Ale na pfizera? Wow, to dobrze ze tak sa
Ostatnia edycja:
Naciskaj na double trigger to pomaga przy takich leniwych pęcherzykach. Chodzi o dwa zastrzyki nie pamiętam dokładnie jakie a nie chce wprowadzać w błąd. Przed punkcja się przyjmuje dodatkowe strzały. Mi się dzięki temu udało 3 blastki wychować, a wcześniej 1 procedura 0 druga 1 także to robi robotęoby tydzień kolejny mam czekać...
dr mówił że nierówno rosną i lipka może być
Mimi94
Co to jest to double trigger??
Naciskaj na double trigger to pomaga przy takich leniwych pęcherzykach. Chodzi o dwa zastrzyki nie pamiętam dokładnie jakie a nie chce wprowadzać w błąd. Przed punkcja się przyjmuje dodatkowe strzały. Mi się dzięki temu udało 3 blastki wychować, a wcześniej 1 procedura 0 druga 1 także to robi robotę [emoji3526]
Chodzi o dodatkowy zastrzyk razem z hCG przyjmuje się antagonistę (nie pamiętam co brałam) ale te zastrzyki przyjmuje się w niewielkim odstępie czasu na około 36h przed punkcja jak dobrze pamiętam. Pomagają na dojrzewanie pęcherzyków.
Wesoła_Aga
Chodzi o dodatkowy zastrzyk razem z hCG przyjmuje się antagonistę (nie pamiętam co brałam) ale te zastrzyki przyjmuje się w niewielkim odstępie czasu na około 36h przed punkcja jak dobrze pamiętam. Pomagają na dojrzewanie pęcherzyków.
A to dawali mi to tak na pęknięcie
Ale na taki przypadek do dupy jak ja widocznie nic już nie działa...
To są dwa rozne zastrzyki na dojrzewanie pęcherzyków. Ja miałam ovitrel + 2x gonapeptylże o czym? jakim tygrysie??
Kashyw83
No własnie skad ten brzuch? Ja jestem tez 17 dpt i brzuch wywalony, pomija ze swedzi od zastrzykow ale wystajacy jak nigdy to od hormonow pewnie?Oooo taak i mam tak do tej pory, 16dpt, brzuch ogromny. Musisz uważać co jesz, wtedy jest lepiej.
reklama
Wesoła_Aga
no to teraz to będę miała...To są dwa rozne zastrzyki na dojrzewanie pęcherzyków. Ja miałam ovitrel + 2x gonapeptyl
Podziel się: