reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Nic nie napiszę, czekamy😍 jest nadzieja.

reklama
Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Kochana przecież to tak jak 8 dpt blastki. Jest beta pozytywna, ja wierzę ze sie rozkręci i będzie pięknie rosła do góry✊✊✊✊ powiadam Ci moja droga że będziesz grubaaaa już niedługo ❤️😍😍😍 trzymam kciuki za przyrost ❤️

Tak, dwa razy takie małe po 2 i 9. A raz 31
Zobacz sobie teraz Świeże posty @Szyszka99 ona miała podobne wartości do twoich z otrivielle i jak pięknie jej rośnie beta 😍 wierzę ze ten raz będzie szczęśliwy ❤️ MUSI!! I co znów w sobotę spać nie moge bo będę oczekiwać twojej bety do nieba 😍😍😍❤️ Spokojnie wytrzymam ale wtedy będę się cieszyć razem z tobą 😘😘😘 ❤️ tylko proszę już się nie denerwować ❤️

10 dpt 3 dniowego miałam Betę 25 czy 26, może proga masz niskiego i dlatego plamienie

Otworzyłam dziś wyniki nasienia mojego M i jest trochę słabo bo mamy tylko 5 mln/ml a powinno być więcej niż 15mln/ml zawsze miał lekko obniżone te parametry ale teraz to jakiś dramat Czy na te wyniki mógł mieć wpływ krótki okres abstynencji??? Morfologia na poziomie 4% też nie powala ale to akurat wcześniej też tak miał Myślicie że powinna się bardzo martwić tymi wynikami? A i chyba starzeje się trzy lata temu AMH 6.4 a teraz już tylko 4,9 ale chyba nie jest to jeszcze taki zły wynik ?

reklama
Do góry