reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Melduje że nockę przetrwałam ... No prawie bo jeszcze godzina i powrót do domu ... Mam nadzieję że żadnego wypadku nie spowoduje 🙈 nikogo nie zabiłam , na nikogo nie krzyczałam i grzecznie wykonywałam swoją pracę 😁🙈 mimo trzech godzin snu i morza wylanych łez 🙈 ogólnie wrócił mi humor i wiem że już teraz będzie tylko dobrze . Rozmawiałam z mężem i szwagierka i bardzo się cieszą że odwiedzimy Kraków ... Wbrew pozorom nigdy tam jeszcze nie byłam 🙈 @Justi92 będziesz robić za opiekuna wycieczki ?? 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 W pracy już sobie załatwiłam zastępstwo i urlop na tę dwa dni ... ( Dzień wizyty i dzień po wizycie bo jak wrócę o 12 w nocy to nie uśmiecha mi się jechać do pracy na 6 następnego dnia oczywiście u mnie nie ma tak łatwo o wolne ale mój bezpośredni przelozony wie o staraniach , o in vitro wspiera mnie jak tylko może i bez problemu dał wolne ) ogólnie czuje że jestem już bliżej niż dalej do upragnionego celu ❤️ no dobra znów się rozpisalam 🙈 ja chyba inaczej nie potrafię 🤦 idę gonić ludzi do roboty 😁 ( żartuje ) idę robić papiery i wracam do domku grzecznie spać . Mam nadzieję że dziś żaden cięć mnie nie obudzi prZed 14 😁( marzenia spać do 14 🙈) @fredka84 , futszaku ty masz kochany, powiedz mi o której mam się samych dobrych wieści od ciebie spodziewać ??? Bo nie będę mogła spać ... A dziś jeden jedyny dzień, w którym nic nie mam zaplanowane i mogę w końcu się wyspać . Niestety nie mogę dokopać się do kalendarza ale za wszystkie dziś testujące , te na wizycie trzymam ogromne kciuki ✊✊ zreszta za każdą z was trzymam kciuki nie tylko dziś ale każdego dnia ✊✊ to wasz dzień ❤️ będzie pięknie i te słońce co świeci o 5 świeci tak pięknie dla was❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję że u mnie też tak będzie bo nie uśmiecha mi się jeździć co chwilę ponad 400 kilometrów ... Ja dostałam 4 nazwiska lekarzy do mojego i do jednego z nich mam się udać . I od razu powiedział że jeśli tych badań nie będę miała i zaleceń od immunologa mogę zapomnieć o kolejnym transferze . Więc biorę się w garść i działam ... Obym nie musiała długo czekać ... Nie wiem jeszcze ile się czeka na te badania od imunologa i też nie wiem jakie mi konkretnie zaleci... Ale najważniejsze to jest to że się nie poddaje i włączę dalej 💪💪💪 jakoś szybko do mnie to wszystko doszło ... Fakt pół dnia przeplakalam ale podniosłam koronę i walczę dalej 💪 w końcu się uda , wiem to na pewno 😁
Ja swoje miałam do 3 tygodni.

reklama
Wiedziałam ze Ty młódka[emoji16][emoji16][emoji16]
A skąd, a skąd? [emoji2960] Takie głupoty pitolę? [emoji87]
Dziękuję..
Wlasnie ma temperature 38.2 [emoji22]
Kurde, to jest takie stresujące..
Bardzo stresujące, ja się trzęsłam na szczepieniach, też płakałam.

Ty to masz takie maleństwo w domu [emoji3059] to jeszcze bardziej się przeżywa. Mam nadzieję, że dziś już wszystko dobrze i humorek będzie okruszkowi dopisywał. [emoji8]
Już wiem dziewczyny dlaczego mnie boli brzuch nad wzgorkiem lonowym... mam zapalenie pęcherza mur beton. Bo posikuje i tak jakby czuje dyskomfort w cewce moczowej. Tylko co teraz? Wizyta dopiero we wtorek boje sie żeby sie coś nie narobilo jak dzisiaj jestem 12dpt mojemu zarodkowi :( A furaginy nie można stosować czytałam...
Żuravit mnie uratował dwa razy. Jak masz kupić żurawinę to pamiętaj nie słodzoną.
Właśnie tego badania nie widzę czyli pewnie nie miałam jeszcze robionego:/ zapewne w piątek dostanę skierowanie i wszystko mi opowie jak to wyglada.
Dlaczego macie skierowanie na ivf?

Do góry