reklama
Tagitagi
Fanka BB :)
A to spokojnie napewno się podniesiePrzyjmuje progesteron i to dość sporo transfer miałam wczoraj biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki lutinus i jeszcze mam zastrzyki ktore wczoraj zapisałam lekarka jutro mam iść zbadać progesteron
No co za łajza
Też Cie kocham parówko
Pchełka216
dobrze ze to piszecie dziewczyny; warto sie dzielić odczuciami też po. Bo wiele z nas tutaj jest po prostu absolutnie zafiksowanych na temacie, że życie inne nie istnieje - dobrze o tym wiem. Ale faktem jest, że na tyle porani nas życiowo ta walka, że może się coś innego posypać, nawet jak się uda wygrać dziecko. Choć mam takie poczucie w sobie, że jednak największa walka jest o to pierwsze dziecko (może się mylę, to takie moje wewnętrzne poczucie). Jeśli wszystko będzie dobrze u mnie to i tak będę chciała jeszcze spróbować mieć drugie, ale już nie pozwolę sobie chyba na większy wysiłek niż transfer tego, co jest dostepne obecnie. Może za rok,dwa odszczekam te słowa; ale tak jakoś czuję, że jednak chodzi o posmakowanie tego macierzyństwa.Ja wracam po rodzeństwo. Niby jestem już spelniona. Wywalczyłam swoje, aaaaale to nie znaczy, że i ja się nie stresuje, martwię, nie przeżywam po nocach.
Tak jak koleżanka wyżej napisała. Z niepłodności nie da się wyleczyć i w głowie siedzi. Blizna jest zaklejona, ale jak się wraca do tego wszystkiego to ponownie się sączy.
Wracam i czuję to samo jak na początku walki. Gówni*ne uczucie.
@fredka84 rozumiem Cię doskonale, że teraz chcesz się wyciszyć. nie ma co więcej pisać. jak będziesz gotowa to nam powiesz.
bazylia128
o masakra. No i wyszlo szydlo z worka. Wlasnie o to chodzi ze czesto endometrozy nie widac na usg.Jak byłam na stole z rozciętym brzuchem to lekarz zobaczył coś tam w endometrium i tylko krzyknął do asystentki nie dotykaj bo będzie krwotok a za chwilę zapytał czy miałam kiedykolwiek laparoskopię (nie miałam bo przy amh odradzali a obraz usg zawsze ok bo ademinozy nie widać na usg). Ademinoza to gorsza wersja endometriozy.
bazylia128
ja mialam 3x dziennie duphaston i 1200 luteiny dziennie czyli 12 tabletek dopochwowych na dzien Oczywiscie sama sobie przepisalamDziewczyny jaką dawkę progesteronu brałyście po taransferze??? Ja na 2x dziennie duphaston i 3x dziennie dopochwowo lutins, i tak sobie myślę czy to nie mało aby??
bazylia128
Co sie dzieje?Też Cie kocham parówko
bazylia128
tak ja to bralam i mi wychodzilA wiecie może czy cyclogest 400 mg wyjdzie mi w badaniu progesteronu z krwi?
bazylia128
A co u ciebie?
reklama
Doktor Bazylia . Jam jest też pani doktorowa . Też sobie sama leki dawkujęja mialam 3x dziennie duphaston i 1200 luteiny dziennie czyli 12 tabletek dopochwowych na dzien Oczywiscie sama sobie przepisalam
Podziel się: