reklama
G
gość2502
Gość
Kurde, widziałam, że @Ewunka miala tez taką betę i jest wszystko okej. Trochę myślę, że jakoś mało ale na razie się cieszę, że mam w brzuszku maleństwoPańcia, jest dobrze! Teraz kolejny przyrost jak zniknie ovitrelle!
Gratuluję serdecznieWitamy się brzuch zwolniony .Miałam rano wizytę w czwartek usg 3 trymrstru. wsztstko dobrze - skurczy brak .
Wróciłam do pokoju Podlaczyli ktg po pół godziny przynieśli obiad .
Jjem.
Przychodzi położna że zapis jej się nie podoba że ciągle spi .
Podłączył mi kroplowke z cukrem i ruszyli brzuchem by obudzić....
No to leżę i czekam .
Przychodzi po 5 minutach i mówi że musimy robić cesarke bo zapis jest zły.....
Mówie ok zadzwonię do męża, do doktora mojego.
A ona kładź się jedziemy teraz.......
Oni zadzwonili do Darka .
Kroili mnie na żywca bo znieczulenie jeszcze nie działało ale się darłam że boli.
Usplili.
Wody zielone , łożysko poszło do badanie posiewy zrobili narazie nie wiemy co to .
Jesteśmy na antybiotyku ja i ona
Dziś sobota już wiemy że rosną bakterie w łożysku.
Wiktoria się wita
2740 g ( różnica 15 g z usg rano )
47.5 cm
Zobacz załącznik 1281716Zobacz załącznik 1281717Zobacz załącznik 1281718
I tak trzymac!! Malymi kroczkami do przoduKurde, widziałam, że @Ewunka miala tez taką betę i jest wszystko okej. Trochę myślę, że jakoś mało ale na razie się cieszę, że mam w brzuszku maleństwo
Gosienko u Ciebie tez bedzie dobrzeI za Ciebie, chociaż to formalność... Jest dobrze, wariatko
Kashyw83
Fanka BB :)
Tak, biore fraxiparine 0,4 1 x dz oraz acesan 30 mg 2 x dz, ale pamietam ze 3 lata temu hematolog zalecal mi acard 75 mg wiec wyzsza dawke, a mam mutaje na jednym z alleli genu MTHFR c.665C>TWiem ze sa tacy co zawsze aplikuja z 3 stron - doustnie dopochwowo i domiesniowo (wiec z duphastonem). Na pewno nie zaszkodzi.
Heparyne bierzesz?
Super rosnie!!!
Coffe18
Oooo jeny jaka gwiazdeczkaKochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Porod ekspres-2 godz.silami natury bez znieczulenia.
Michalinka 3180g i 52cm
Super ze łatwo poszło
To teraz dużo zdrówka dla Was
kochanka328
Ślicznotka gratulacjeKochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Michalinka 3180g i 52cm
reklama
Gonia0605
Gratulacje!!! Jest przepięknaKochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Michalinka 3180g i 52cm
Podziel się: