reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witamy się brzuch zwolniony .Miałam rano wizytę w czwartek usg 3 trymrstru. wsztstko dobrze - skurczy brak .
Wróciłam do pokoju Podlaczyli ktg po pół godziny przynieśli obiad .
Jjem.
Przychodzi położna że zapis jej się nie podoba że ciągle spi .
Podłączył mi kroplowke z cukrem i ruszyli brzuchem by obudzić....
No to leżę i czekam .
Przychodzi po 5 minutach i mówi że musimy robić cesarke bo zapis jest zły.....
Mówie ok zadzwonię do męża, do doktora mojego.
A ona kładź się jedziemy teraz.......
Oni zadzwonili do Darka .
Kroili mnie na żywca bo znieczulenie jeszcze nie działało ale się darłam że boli.
Usplili.
Wody zielone , łożysko poszło do badanie posiewy zrobili narazie nie wiemy co to .
Jesteśmy na antybiotyku ja i ona
Dziś sobota już wiemy że rosną bakterie w łożysku.
Wiktoria się wita
2740 g ( różnica 15 g z usg rano )
47.5 cm
Zobacz załącznik 1281716Zobacz załącznik 1281717Zobacz załącznik 1281718
Gratuluję serdecznie❤️❤️❤️❤️

Wiem ze sa tacy co zawsze aplikuja z 3 stron - doustnie dopochwowo i domiesniowo (wiec z duphastonem). Na pewno nie zaszkodzi.
Heparyne bierzesz?
Super rosnie!!!
Tak, biore fraxiparine 0,4 1 x dz oraz acesan 30 mg 2 x dz, ale pamietam ze 3 lata temu hematolog zalecal mi acard 75 mg wiec wyzsza dawke, a mam mutaje na jednym z alleli genu MTHFR c.665C>T

Kochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Porod ekspres-2 godz.silami natury bez znieczulenia.
Michalinka 3180g i 52cm

Załączniki

• 20210612_180509.jpg
    20210612_180509.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 134
Kochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Porod ekspres-2 godz.silami natury bez znieczulenia.
Michalinka 3180g i 52cm
Oooo jeny jaka gwiazdeczka 🥰
Super ze łatwo poszło 💪
To teraz dużo zdrówka dla Was ❤️🙏🏻

reklama
Do góry