reklama
Dziewczyny jestem w 38tc.Od tygodnia moze dluzej mam takie skurcze miesni zeber-z tylu.W trakcie skurczy brzuch mu sie napina.Nie moge lezec ani siedziec.Ulge przynosi chodzenie.Dzidisj w nocy spalam godzine bo ciagle mialam te skurcze.Czy ktoras tez tak miala?Macie jakas rade?dodam ze spie jedynie na plecach inna pozycja nie wchodzi w gre
Szczesluwa 5teczkawiem cos o tymJest 5 pęcherzyków, robię jednak punkcję.
Jakoś szczególnej radości nie czuję no nie wiem czy coś z nich będzie
Mam podwójny trigger, choć tyle dobrego
miętowa25
Fanka BB :)
super! Trzymam kciuki! Co to jest podwojny trigger?Jest 5 pęcherzyków, robię jednak punkcję.
Trzeba wierzyć to że właśnie te jedyne!Jest 5 pęcherzyków, robię jednak punkcję.
KarolaJ
Dziewczyny u mnie wszystko ok, jest żelek x bije serce, wiem ciąży zgadza się co do dnia [emoji846] ulżyło mi, przynajmniej na chwilę [emoji85]
@Nowa1981 odnośnie leków to mam stopniowo schodzić z encorton, przez tydzień 5mg, a potem przez kolejny tydzień 2.5mg. Heparyne mam brać na pewno do 12 tyg. Pozostałe leki typu acard, prolutex też jeszcze zostają
@Nowa1981 odnośnie leków to mam stopniowo schodzić z encorton, przez tydzień 5mg, a potem przez kolejny tydzień 2.5mg. Heparyne mam brać na pewno do 12 tyg. Pozostałe leki typu acard, prolutex też jeszcze zostają
G
gość2502
Gość
Ooo nawet nie wiedziałamA wogole wiecie ze dziś Światowy dzień In vitro
Święto procedury która daje nadzieje tam gdzie nikt jej nie widzi - czesto nawet my same .
to w sumie takie nasze małe święto
reklama
nieagatka
Kiedy punkcja?Jest 5 pęcherzyków, robię jednak punkcję.
Jakoś szczególnej radości nie czuję no nie wiem czy coś z nich będzie[emoji3061]
Podziel się: