reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem Wam, ze jakby lekarze czytali nasze forum to mieliby niezly ubaw 😂
Oni wcale nie lepsi.

Przechodze korytarzem a tam rozmwa lekarzy ginekologów. Wiesz stary ja to pacjentki już nie poznaje po twarzach tylko po... :o 🤭 🤭

Jak leżałam tydzień na oddziale to tam był tylko damski i jeden doktorek z Ukrainy zawasze kombinował jak i kiedy się wysikac. Raz mi wszedł do kabiny WC a ja byłam pod prysznicem. Inteligenta łazienka byla bo zaraz jak wyszłaś z kabiny to na korytarz który łączył kibelki z prysznicem - byłaś goła na wylocie po prostu. Wiec ja wyszłam z prysznicu a doktor z tego WC. I z taką złością do niego "nie wystarczy, że mnie pan ogląda od pasa w dół??" Teraz niech pan się prezentuje! Też chce zobaczyć. Żebyście widziały jak przeprasza i stamtąd spitala 😂😂😂 Ale co zobaczył to zobaczył !

A jak nastroj? W sensie wiem, skaczesz z radosci, ale jest ok?
Ja niezmiennie [emoji110][emoji110]
Po tylu strzałach w twarz, ciężko o optymizm😔. Ja wiem, że wszystkie macie mnie dość i chcecie żebym kuwa w końcu zaszła 😜
Ale powiem ci, że tak troszeczke nadzieji dał mi ten Sydor. Miałam z nim konsultację i przepisał accofil. Bardzo chce z tym lekiem spróbować. Oby mi było dane

reklama
Do góry