reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czemu nie chcesz iść na betę, żeby wiedzieć na czym stoisz? Dla mnie to ten test wygląda trochę jak zalany.
On jest z rana ... Nie jest zalany na pewno ... Chce i pójdę ... I tak teraz nic nie zmienię ... Pozostało mi czekać a i tak leków nie odstawie do piątku obojętnie jaki będzie wynik ... Jutro max w czwartek pójdę ... Dziś jadę do pracy na nockę a jutro czeka mnie ciężki dzień ... Nie wiem czy dźwigne to fizycznie jak i psychicznie ... W piątek na bank idę ....

reklama
Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy 😢😢😢😢
Też nic nie widzę... dlaczego się tak krzywdzisz i zamiast iść na bete szukasz na sile kreski i się zamartwiasz? Test sikany nie zawsze mówi prawdę, a beta już tak. Jesteś bardzo emocjonalną osobą nie rób sobie krzywdy tylko idź i sprawdź konkretnie, nie rób sobie krzywdy emocjonalnie bo to nic Ci nie da kochana.

Ja na tym teście niestety nic nie widzę, ale on jakoś dziwnie wygląda, jakby zalany i ten taki dziwny ślad czegoś na środku. Kiedy idziesz na betę?
Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

Też nic nie widzę... dlaczego się tak krzywdzisz i zamiast iść na bete szukasz na sile kreski i się zamartwiasz? Test sikany nie zawsze mówi prawdę, a beta już tak. Jesteś bardzo emocjonalną osobą nie rób sobie krzywdy tylko idź i sprawdź konkretnie, nie rób sobie krzywdy emocjonalnie bo to nic Ci nie da kochana.
Teraz i tak nic nie zmienię , a leków na pewno nie odstawie do piątku ... Dziś nie miałam możliwości iść ..jutro też ciężki dzień ....w czwartek pójdę max w piątek żeby mieć 100% pewność

Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy 😢😢😢😢
Kochana … przykro mi ale ja tez nic nie widze 🥺 . Najważniejsze to zrobić Betę . Będziesz wiedziała na czym stoisz 💪. Test jest nieważny po 10 min i nie ma sensu odczytywać go po kilku godzinach ! Nie męcz się tak i nie krzywdź samej siebie 💪. Głowa do góry ❤️

Moze zrob jeszcze raz jutro test? Bo ten jest rozebrany ,pomalowany...ciezko serio cokolwiek zobaczyc.Ma byc kreska ,to bedzie jakis cien,ale nie rozkladaj go.Powodzenia i kciuki wielkie

reklama
Do góry