reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U kogo leczyłaś się w invimedzie? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego, dlaczego nie byłaś zadowolona? Też jesteśmy w tej klinice.
Klinika nastawiona na ilość i programy dofinansowania. Ale to jest moje zdanie. A co do lekarza to myślę że to bardzo indywidualna kwestia. Byłam u dr S. Miałam dwie procedury do których uważam podszedł schematowo, bez żadnych rozwiązań pomimo niepowodzeń po kolejnych transferach. Ale może być ze przemawia przeze mnie gorycz porażki. Opinie ma dobre. Tak jak mówię, indywidualna sprawa.

reklama
My w Bocianie sami wybraliśmy sobie zarodek, tylko się dziwili że wzięliśmy ten "gorszy", ale stwierdziliśmy, że najlepszy zostawimy na koniec :D dwa razy zaznaczyliśmy nacięcie otoczki do decyzji embriologa i zarówno za pierwszym jak i drugim razem nie trzeba było nacinać.

Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy 😢😢😢😢

Załączniki

• IMG_20210525_195809.jpg
    IMG_20210525_195809.jpg
    688,7 KB · Wyświetleń: 175
  • IMG_20210525_200327.jpg
    IMG_20210525_200327.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 164
Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna ....
Ja tam kochana niestety nic nie widzę [emoji55]

reklama
Do góry