reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hmmm jeszcze pytasz!? Nam lekarz kazał i w zaleceniach tak napisał nawet hahaha, od 28 kwietnia do 5 maja codziennie bo potem już wyznaczył termin punkcji... Ty sobie wyobrażasz? po 3 dniu to już patrzeć na siebie nie mogliśmy 🤣🤣🤣 i tak zrobilismy przerwe i se sam stary działał bo mu kazałam, nasienie ma być swieże i koniec kropka... biedny, czasami mu wspołczuje, taka ze mnie hetera... ale wracając: tak trzeba by plemniki się naprodukvwały, nam lekarz powiedział, że w dniu w ktorym nam powie o punkcji juz stop,z zeby były z 3-4 dni abstynencji.
pytam bo nie chce żadnej gafy strzelić a przecież to nienormalne mieć taka abstynencje bynajmniej dla mnie 🙈wyjdę na jakaś nimfomankę ale dobrze będę cieszyć się jeszcze i z rana na lepszy humor i wieczorkiem na lepszy sen 🤪🤣🤣🤣
Bo pod koniec juz będę wzdymana pewnie 🤣

reklama
pytam bo nie chce żadnej gafy strzelić a przecież to nienormalne mieć taka abstynencje bynajmniej dla mnie 🙈wyjdę na jakaś nimfomankę ale dobrze będę cieszyć się jeszcze i z rana na lepszy humor i wieczorkiem na lepszy sen 🤪🤣🤣🤣
Bo pod koniec juz będę wzdymana pewnie 🤣
Haha spokojnie, dla mnie też! Ale pod koniec to trzeba 3-4 dni żeby tych plemnikow sie nazbierało, powiem szczerze, po rozmowie z lekarzem, że więcej wspolzycia nie - cieszyłam się jak dziecko 🤣 bo wzdęta na maksa i pobolewanie na dole brzucha, na bank po tylu razach i w takim stanie jak ja nie było by to przyjemne

To chyba nie da się tak mi się wydaje, bo dopiero po ovitrelle pękają pęcherzyki a przed samą punkcją nie seksimy się by było dużo plemniorow.
no mam powiedziała dr ze przy stymulacji mąż ma sam działać zeby nie były stare plemniki. albo "bawić się inaczej" jak to określiła. 🤷‍♀️

Pewnie głupie pytanie ale jak co druga z nas jest zakręcona i nie do końca normalna (szczególnie podczas brania lekow )[emoji1787][emoji2957]to i tak zaryzykuje
Mogę się kochac podczas stymulacji ? [emoji85][emoji87][emoji85]
Przez pierwsze 6-7 dni tak. Potrm juz absolutnie nie. Jajka mogą popelac, bo jajniki sa bardzo nabrzmiale.

reklama
Kurcze ciekawe czemu tak, że kazda ma inaczej, bo ja gonapeptyl daily brałam tydzień przed menopurem już, a potem razem z nim do konca stymulacji
dr nie dała ovitrelle ze względu na planowana stymulację po stymulacji... Więc może nie chciała żebym przeszła w fazę lutealna i temu też z seksem mówiła sie wstrzymać. Nie wiem, dziwna ta moja stymulacja.

Do góry