reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra już się ogarniam, masz rację... przecież one są w płynie, nie ma co siać paniki nawet jeszcze nie dostałem żadnej wiadomości, która mogłaby wskazywać na niepowodzenie, co ja sram ogniem.. 😅

To Ty też dobra jesteś 🤣 czyli to, że zapomniałam koszuli nocnej i musiałam kupić po drodze to jest nic hehe 😂

Nie ma reguły widzę... i raczej nie będzie, loteria jak nic:(
Ja to jestem królowa ryfy:-) Boziu jak sobie przypomnę co ja gadałam po punkcji :-) ale w życiu tez czasem zachowuje się jakby był brak mózgu. Trzeba mieć dystans do siebie i udawać, ze się rozwija wrodzoną kreatywność;-)

Dziewczyny z Invicta,
który pakiet wybrałyście? Mam trochę mętlik w głowie, że trzeba decydować przed rozpoczęciem procedury a przecież nawet nie wiem, czy będę miała zarodki. Lekarka mówiła, że jeśli będą, to je mrozimy i transfer na sztucznym cyklu a wcześniej biopsja endometrium. Jeśli jakimś cudem miałabym 3 zarodki to chciałabym je przebadać, ale do tej pory miałam co najwyżej 1 [emoji3061]
Nie będę korzystała z ich dodatków typu psycholog, nadzór nad implantacją, bo po prostu będę musiała szybko wracać do UK.
Mam jeszcze trochę czasu zanim rozpocznę, ale chciałabym już coś wybrać.
Będę wdzięczna za wszelkie rady [emoji4]
Ja bralam all inclusive z lekami +dodatkowe opcje . Ten pakiet nie wliczal transferu więc wszystko do momentu mrożenia zarodkow tylko.
IMG_20210509_142437_edit_20870521161398.jpeg

Nie musi Cię nikt odebrać [emoji8] papierek podpiszesz, że wychodzisz i to wszystko [emoji8]
Dziewczyny czy w Invicta koniecznie po punkcji ktoś musi was odebrać?? Właśnie zdałam sobie sprawę, że jak już dojdzie do punkcji to będę z tym kompletnie sama bo mąż będzie za granicą. Kuwa i kto mnie odbierze? Co ja zrobię? [emoji30]

Dziewczyny czy w Invicta koniecznie po punkcji ktoś musi was odebrać?? Właśnie zdałam sobie sprawę, że jak już dojdzie do punkcji to będę z tym kompletnie sama bo mąż będzie za granicą. Kuwa i kto mnie odbierze? Co ja zrobię? 😩
Ja wychodzilam sama wiele razy po punkcji czy innych zabiegach w znieczuleniu u nich... Tylko zgłoś to prędzej i coś będziesz musiała podpisać 😉

myślicie że warto brać od teraz mimo że stymulację druga zaczynam prawdopodobnie we środę?
Trochę za późno. Zazwyczaj takie rzeczy trzeba brać 2-3 miesiące żeby miały skuteczność. Naprawdę jak coś kupujecie bierzcie z pojedynczym składem bo jak coś ma skład to znaczy że nie wiadomo ile czego dokładnie jest. Jak masz witaminę to wiesz że jest jej no 200 jednostek ale jak masz zestaw witamin w jednej tabletce to to trochę przereklamowane a lekarze zapisują to, co im wrzucają przedstawiciele mało tego wysyłają do swoich aptek nierzadko bo dostają za to kasę. To normalna procedura. Teraz wszystko jest za kasę. Zdrowie rowniez. 😂 Żal

reklama
Przecież oni jej nie sprawdza. To nie przedszkole :) jesteś dorosła wieś co robisz :) bylebyś autem się nie wybrała. To już by była przesada 😁
Niby nie przedszkole ale każda klinika ma jakieś zasady. Po obu punkcjach w UK nie wypuścili mnie, dopóki mąż nie przyszedł mnie odebrać także wiesz, różnie bywa

Do góry