Ewunka
Fanka BB :)
Jaki bierzesz metronizadolu 250 czy 500 ?Widzisz kochana trochę głupoty napisałam bo to noe encorton tylko enterol- zwykła osłona.
Mnie sie wydaje ze czasowo sie nie wyrobie, bo teraz czekam na okres niebawem powinien byc. Jak krwawienie ustapi- czyli myśle ze 6 dc mam zacząć brać antybiotyk na 15 dni to juz będzie 21dc i poNiej 14 dni lactovaginal, gdybym np przesunęła cykl dupkiem to fakt w czerwcu bym sie wyrobiła, bo zabraknie mi dosłownie 5 dni, bo cykle mam 30 dniowe.
Myślisz, ze to noe zaszkodzi jak wydłuże cykl progesteronem ?
Jasne ze chciałabym juz w czerwcu moc podejść
Niestety dosc sporo wyszło mi komórek plazmatycznych... lekarz owoedzial ze po takim leczeniu nie potrzebuje kolejnej biopsji, twierdzi, ze jest skuteczne
Wiesz u mnie było trochę inaczej bo ja miałam ostatni zarodek z 4 stymulacji i mój lekarz by mi nie podało gotak na oko bez sprawdzenia czy jest ok ( ale w klinice w większości panuje taka zasada że te cd 138 się powtarza po leczeniu i zależy z jakimi wysokimi zaczynasz Ale dawka 3 antybiotyków jeśli masz mało tych komórek wystarcza 14 dniowa kuracjia u 100 % pacjentek. Jeśli masz duzzzzo to czasem nie wystarczy 1 kuracjia .
Ja brałam metronizadol 500 przez 14 dni I jeszcze 2 inne teraz nazwy nie pamiętam.
Myślę chodź lekarzem nie jestem że progesteron nic nie zmieni że spokojnie możesz przedłużyć okres