Trzymaj się, może spróbuj sama zadzwonić.Hej dziewczyny a ja nadal czekam aż mi zadzwonią.. Mieli dzwonić przed godzina 15:00 a nadal nikt nie dzwoni...
reklama
Trzymaj się, może spróbuj sama zadzwonić.
Próbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja przy 0.7 mialam odpowiednie i trasfer się udał, przy 10 już się nie udał... U mnie to im mniejsze tym lepsze jak widać. U Ciebie też tak może być czego życzę Ci z calegoDziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
A ty też staraj się nie stresować, chociaż wiem jakie to trudne.
Będę mocno trzymać za twojego kropka
mala_Mi 80
Wcinam białko i ananasa ☺No to mi pewnie też nie uroslo, więc starczy to co masz. Gdyby było inaczej to lekarz nie dopuściłby do transferu mi lekarz mówił, że 9mm starczy i zarodek będzie miał warunki do zagnieżdżenia się, więc o to bądź spokojna, pamiętaj o diecie wysokobiałkowej, słyszałam też o ananasie, ale nie praktykowałam. Jadłam produkty wysokobiałkowe zgodnie z zaleceniami lekarza
A do lekarza mozesz zadzwonic?Próbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres
mala_Mi 80
Dziewczyny dziękuję, jak zwykle mnie trochę uspokoiłyście
Martaem1983
O rany, a jakbyś po prostu pojechała ? Przecież to nienormalne jestHej dziewczyny a ja nadal czekam aż mi zadzwonią.. Mieli dzwonić przed godzina 15:00 a nadal nikt nie dzwoni... Jak dzwoniłam o godzinie 12.00 zeby spytać o której mam przyjechać to powiedzieli że nie mają wolnych łóżek..
Martaem1983
Może tak być bo ja np przy poprzednim transferze miałam tak ze beta rosła jak trzeba a przez dosłownie chwile miała za mały przyrost i potem wróciła do normy, a na usg widać było tylko 1 zarodek a oczywiście były podane 2 za każdym razemObgadam to z lekarzem. Masz rację. Nadzieja jest...?
mala_Mi 80
Dziękuję bardzoJa przy 0.7 mialam odpowiednie i trasfer się udał, przy 10 już się nie udał... U mnie to im mniejsze tym lepsze jak widać. U Ciebie też tak może być czego życzę Ci z calego
reklama
mala_Mi 80
Mirka kochana ty się tak nie stresuj, na pewno zadzwonią jak tylko zwolni się miejsce. Postaraj się zrelaksować, bo Majeczka będzie złaPróbuje, nie odbieraja..
Ehh co za stres
Podziel się: