reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Biedroneczka28 mocne kciukasy ✊✊✊niech kropuś się zadomowi na kolejne 9 miesięcy 🙏❤️

@Fionka500 by beta była jeszcze większa ✊✊✊

Dziewczyny @Ewunka @Ania.Wiosenka @matyldaewa dajcie znać jak po wizycie 👍✊

@Netiaskitchen przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń 😘❤️

Dziewczyny siedze na Krzywej w diagnostyce
Trzymajcie kciuki by nie było dużej IO choć ostatnio przytyłam 8 kg w zbyt krótkim czasie pomimo ze nie jadłam tonami 😫
A 13 kwietni wizyta wiec chce się jak najlepiej przygotować by lekarz miał jak największy obraz możliwości
Miłego dnia 😍😃
Trzymam kciuki aby wynik wyszedł prawidłowy ✊✊✊ A miałaś skierowanie na to badanie?

Trzymam kciuki aby wynik wyszedł prawidłowy ✊✊✊ A miałaś skierowanie na to badanie?
tak
Miałam
Skierowanie z poradni diabetologicznej
Wcześniej wyszła IO brałam Glucophage ale w pewnym momencie zaczęłam się zle czuć
Wyszły inne choroby
Odstawiłam wtedy lek i ostatnio zaczęłam tyć z powietrza znowu i to w szybkim tempie
Nie chce by to blokowało moje walki o dziecko
Dlatego postanowiłam z lekarka zrobić i ponownie rozpatrzyć leczenie jeśli wyjdzie coś nie tak

Dziewczyny czy robiliście kiedyś betę kupnym testem z apteki? Do jutra chyba nie wytrzymam nerwowo o zastanawiam się czy nie zaryzykować sama dla siebie bo od niedzielnego bólu podbrzusza i kropki krwi na papierze nie czuje kompletnie nic. Nagle odeszły skurcze. Zdołowało mnie to że się stało najgorsze. Jutro mam betę 12dpt

Dziewczyny czy robiliście kiedyś betę kupnym testem z apteki? Do jutra chyba nie wytrzymam nerwowo o zastanawiam się czy nie zaryzykować sama dla siebie bo od niedzielnego bólu podbrzusza i kropki krwi na papierze nie czuje kompletnie nic. Nagle odeszły skurcze. Zdołowało mnie to że się stało najgorsze. Jutro mam betę 12dpt
ja bym nie robiła sikańca bo bym się niepotrzebnie nakręciła
Wolałabym bthcg z krwi normalnie

Dziewczyny
3 dniowy zarodek
8dpt- 22.3
11 dpt- 48.94

Przyrost dwudniowy jest 68.2% więc niby w normie..
Nakręcam się, że jest nie bardzo? Liczyłam na większy przyrost i nie wiem co myśleć [emoji1751]

Dziewczyny
3 dniowy zarodek
8dpt- 22.3
11 dpt- 48.94

Przyrost dwudniowy jest 68.2% więc niby w normie..
Nakręcam się, że jest nie bardzo? Liczyłam na większy przyrost i nie wiem co myśleć [emoji1751]
No nie szaleje te beta ale rośnie.. Może leniuszek się rozkręca dopiero! Będziesz jeszcze sprawdzała przyrost?

reklama
Do góry