Mirka teraz kolej na WasOjeeej kochanaa, ogromne gratulacjee Michalinka jest prześliczna
Niech się zdrowo chowa!
Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
reklama
Mirka teraz kolej na Was
Noo wiem właśnie, tylko maleństwo zbytnio nie ma ochoty na wyklucie się, chociaż bardzo juz bym chciała ją wytulic... Muszę cierpliwie czekać
pauli890
Fanka BB :)
Gratulacje!! Dostałaś najpiękniejszy Wielkanocny prezent jest prześlicznaHejka
Wesołych Świąt Wam życzymy z moją wymarzoną córeczkąJesteśmy już razem!
I kocham najmocniej na świecie!
Michalinka
Urodziła się 03.04.2021r
Siłami natury o godz 1:18
Waga 3120g i 54cm
(Urodziła się tego samego dnia co rok temu miałam zabieg straconej ciąży i poród odbierała ta sama lekarka )
Pozdrawiamy i odpoczywamy
Zobacz załącznik 1256113
Zobacz załącznik 1256114
bazylia128
@klaudiaanita co to zaa piekna dziewczynka Urodzilas dokladnie w dzien mojego terminu Do dzisiaj pamietam twoja pierwszaa bete rowna 5 i twoje wakacje I twoje opalone nogi GRATULACJE !!!!!!! Koniecznie napisz jak sobie radzicie
A na co chcesz się zaszczepić?Dzien dobry. Ostatnio mnie nie było. Nie miałam czasu na nic. Dziękuję każdej z was za życzenia urodzinowe.
Po pierwsze Wesołych świąt!!!
Po drugie gratuluję cudownych dzieciaczków!!! Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę!!! Niech chowają się zdrowo!!
Mam do was pytanie bo wy lepsze niż 100 lekarzy. Babeczki jakie macie zdanie o szczepieniu? Oczywiście chodzi mi o podejście do starań. Szczepić się czy lepiej nie? Może juz o tym rozmawiałyście ale nie mam szans was nadrobić. Będę wdzięczna jeśli któraś z was stresci mi całą dyskusję, a jeśli jej nie było to chciałabym zacząć temat. Co myślicie?
Możesz czuć taki uczucie rozpierania. Kłucia. Jeśli bardzo boli bierz ,nospę.Kochane mam pytanie
Niby beta rosnie prawidlowo a mam bol podbrzusza czy to moze oznaczac ze strace ta ciążę?
Niebezpieczne są takie mocne skurcze.
Ja też mam ból podbrzusza, czuję takie ciągnięcie, uciskanie. Jeżeli nie ma silnych skurczy i plamień jest to jak najbardziej normalny objaw ciąży. Macica się rozciąga i powiększa, stąd też te dolegliwości. Obecnie jestem w 6 tc i czuję niemalże codziennie takie rozpychanie.Kochane mam pytanie
Niby beta rosnie prawidlowo a mam bol podbrzusza czy to moze oznaczac ze strace ta ciążę?
reklama
nieagatka
Takie bole, jakby okresowe sa normalne.Kochane mam pytanie
Podziel się: