reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka 😘
Wesołych Świąt Wam życzymy z moją wymarzoną córeczką🥰✨Jesteśmy już razem!🤩
I kocham najmocniej na świecie! 🥰
Michalinka 👧
Urodziła się 03.04.2021r
Siłami natury o godz 1:18
Waga 3120g i 54cm
(Urodziła się tego samego dnia co rok temu miałam zabieg straconej ciąży i poród odbierała ta sama lekarka 🙈)
Pozdrawiamy i odpoczywamy

Zobacz załącznik 1256113

Zobacz załącznik 1256114
Gratulacje!! Dostałaś najpiękniejszy Wielkanocny prezent 💞❤️🐣❤️💞😍 jest prześliczna 😍😍

Dzien dobry. Ostatnio mnie nie było. Nie miałam czasu na nic. Dziękuję każdej z was za życzenia urodzinowe. 😍
Po pierwsze Wesołych świąt!!!
Po drugie gratuluję cudownych dzieciaczków!!! Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę!!! Niech chowają się zdrowo!!
Mam do was pytanie bo wy lepsze niż 100 lekarzy. Babeczki jakie macie zdanie o szczepieniu? Oczywiście chodzi mi o podejście do starań. Szczepić się czy lepiej nie? Może juz o tym rozmawiałyście ale nie mam szans was nadrobić. Będę wdzięczna jeśli któraś z was stresci mi całą dyskusję, a jeśli jej nie było to chciałabym zacząć temat. Co myślicie?
A na co chcesz się zaszczepić?

Kochane mam pytanie
Niby beta rosnie prawidlowo a mam bol podbrzusza czy to moze oznaczac ze strace ta ciążę?
Ja też mam ból podbrzusza, czuję takie ciągnięcie, uciskanie. Jeżeli nie ma silnych skurczy i plamień jest to jak najbardziej normalny objaw ciąży. Macica się rozciąga i powiększa, stąd też te dolegliwości. Obecnie jestem w 6 tc i czuję niemalże codziennie takie rozpychanie.

reklama
Do góry