Ewunka
Fanka BB :)
Suppppper tak bardzo się cieszę!!!!!!!!.Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Dziś 11 dpt. Podane dwie morule z czwartej doby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suppppper tak bardzo się cieszę!!!!!!!!.Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Dziękuję, miód na moje uszy... Też czytałam że krwiaki po 16tc już realnie nie zagrażają jeśli nie są pod łożyskiem. Nie wiem jak to jest z przemieszczaniem się łożyska.. na tą chwilę jest daleko od krwiaka. Za tydzień będę u polskiego ginekologa to go wypytam dokładnie, znając mnie będę pytać po kilka razy o to samo Kombinujemy aby mamę ściągnąć na jakieś 3-4 tyg z Polski po drugiej dawce ale czekałyby ją testy i kwarantanna na miejscu. No jak jeszcze dodadzą Polskę do czerwonej listy to kwarantanna w hotelu wiec odpadaZatorami chyba bym sobie głowy nie zawracała ,może jakbym leżała parę miesięcy ... Może nie mam racji ,ale miałabym to w nosie . Może trzeba być bardziej czujnym w razie jakichś boli kończyn...
Psychicznie ,wiem co czujesz ,ale pociesz się tym ,że to chwilowy stan . Jeszcze trochę i po tym krwiaku nie będzie śladu . Jak miałam te plamienia ,to trafiłam na forum ,gdzie dziewczyny borykały się z krwiakami ,to przeważnie do 20-23 tyg wszystko się wchłaniało . A na pewno nie było żadnej historii ,żeby coś się stało w tak wysokiej ciąży z dzieckiem . Ważne ,że mąż ogarnia ,RAZEM dacie radę szybko zleci i się nie stresuj ,żeby ten dziad się szybko wchłaniał
Ja pozwalam sobie na wolny i krótki spacer raz dziennie wkoło domu ,dla głowy i żeby małego dotlenic.
A z tym łożyskiem ,to nie jest tak ,ze na początku może leżec nisko i do 20 tyg musi się podnieść i dopiero po 20 tyg mówi się o przodującym ? Ale w drugą stronę chyba na nie idzie ...tzn ,że nie obniża się. Ja usłyszałam ,że leży w dnie macicy i tym mam się nie przejmować . Jutro mam wizytę ,to się dopytam
My czekamy na drugą dawkę mamy i tez ja tu ściągniemy na jakiś czasMoja mama zaszczepiona w poniedziałek. Na 12.04 ma samolot do wnuczki i będzie oczekiwać na 2 wnuczke.
Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
Czekamy z Tobą!!Kochane tez bylam dzisiaj na becie i teraz miejsca znaleźć sobie noe moge
Gratulacje, piękna betaBeta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.
U nas leci po 1 dawce bo kolejna ma termin na 20.06 ( może uda mi się tu ja zaszczepić) jak nie to zaszczepi się po powrocie w sierpniu .My czekamy na drugą dawkę mamy i tez ja tu ściągniemy na jakiś czas
Beta 120 mlu/ml
Estradiol 1729 pg/ml
Progesteron 66.66 ng/ml.