Mam .Clexane bralas ?
Nasze wyczekiwania nie zdają się mieć końca.
Każda czeka na innym etapie. Stymukacja , punkcja, transfer, beta, serduszko pierwsze ruchy i tak dalej. Wieczne czekanie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam .Clexane bralas ?
Będzie wszystko dobrze masz zdrowego mężczyznę w brzuchu. On walczy I Ty też się nie poddawajDzieki dajesz nadzieje ! Wiesz co ostatnio na usg bylam w 15tc I jak polskiego ginekologa bardzo dobrego I jak zapytalam o lozysko czy nie jest przodujace to mowil ze na tym etapie ono sie moze poprzesuwac. Ogladal bardzo dokładnie dziecko, wody płodowe i krwiaka o nic nie mówił aby łożysko było przy krwiaku.. jutro ma usg w szpitalu to spytam a jak nic nie znajdą to za 1.5tyg do Londynu jadę to wypytam, to będzie 18tc wiec łożysko powinno być dobrze widac. Ja zywa krwia tylko dwa dni krwawilam teraz cały czas bezowo brązowe.. tak sobie myślę że jeśli by szło z łożyska było by czerwone lub różowe chyba... Qwa za dużo scenariuszy w głowie. Wiesz ja nic nie robie w domu kompletnie..cały czas jeszcze się boje ruszyć. Mając juz jedno dziecko to jest duże wyzwanie.
Moj mąż zasuwa na 200 % w domu, od świtu do późnego wieczora, jeszcze do pracy wrócił także logistycznie nie jest łatwo ale syn mnie pociesza ze jeszcze tylko 5 miesięcy... To 'tylko brzmi jak wyrok..
Spokojnie - tamte jeszcze zipia Tak byly czarne a tym razem sa biale Zaraz po tamtych zdazylam jeszcze kupic rolki, ktore juz tez nieco zdarlam - caly czas woze je w bagazniku Chyba musze zrobic miejsce na inny sprzetPamietam te buty Bazylka były czarne!! A teraz już nowe kupujesz? Kiedy Ty je zdarłas w ciąży??? Teraz musisz mieć nowe do biegania za Natalką
Dr Lew...oszalał już nie pamiętam ale na pierwszej wizycie zgarnia 700 czy 800 zł. Pisałam niedawno z dziewczyną co była u niego, nie zastosował u niej nic nowego.....może już lepiej Zamor... .ale jak wiesz to wszystko nie jest takie proste i trudno jednoznacznie oceniać. Gdzieś e w necie jest cały wątek o leczeniu w Nov.um, poszukaj.
Unmnie bywało często zarówno w 1 jak i w 2 ciąży.W pierwszejnbyly to plamienia a w drugiej ciut gorzej bo raz bylo dosyć intensywiej (ale nie tak jak u ciebie)wszystko zarówno 1 jak i drugim razem ustało w 2 trymestrzeDziewczyny pamiętacie kto tak często tu na grupie krwawil w ciąży chyba jakoś do połowy jak dobrze pamiętam? U mnie 2 tygodnie po krwotoku i nadal plamie na brązowo, wcześniej już prawie ustało, od wczoraj znow tak plamie. Wiem że to niby może się utrzymywać ale nie wiem jak długo... I czy jak plamienie ustąpi znów się pojawi to coś złego się dzieje ? Tylko na brązowo wiec nie świeże ale skąd to się bierze Boje się wstawac tak mnie to stresuje
Dzieki, u mnie krwotok na początku drugiego trymestru ale ewidentnie krwiak sie musiał napompować i pęknąć przez zabieg założenia szwu także komplikacja wtórna. Ale z drugiej strony gdybym nie dala się zaszyć to by było realne ryzyko ze szyjka znow się nagle skróci i otworzy i zabieg byłby ale ratunkowy wiec jeszcze gorzej. Przytrafiło mi się chyba mniejsze zło.. Ony do 20tc się wchlonal wiec jakies 3 tyg jeszcze... Jak kolwiek bez wątpienia nie jestem osobą stworzona do bycia w ciąży a ciagle probuje przechytrzyć naturęUnmnie bywało często zarówno w 1 jak i w 2 ciąży.W pierwszejnbyly to plamienia a w drugiej ciut gorzej bo raz bylo dosyć intensywiej (ale nie tak jak u ciebie)wszystko zarówno 1 jak i drugim razem ustało w 2 trymestrze
U Was na Islandii tez lekarzy tacy wyluzowani wszystko w rękach natury wola pozostawiać?Będzie wszystko dobrze masz zdrowego mężczyznę w brzuchu. On walczy I Ty też się nie poddawaj
Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta Ciebie chociaż trochę uspokoi.
Co do łożyska to mi się przesunęło, inaczej musiałabym mieć cc. Mogę sobie wyobrazić, że jest Ci cieżko jak ma się już jedno dziecko, ale on już jest duży tak zwany „stary koń” oczywiście też potrzebuje uwagi ale zawsze łatwiej, niż np 1-2 l
Noooo i oczywiście za dużo myślisz i analizujesz za dużo wiesz i tyle
Nie aż tak jak w UKU Was na Islandii tez lekarzy tacy wyluzowani wszystko w rękach natury wola pozostawiać?
Bezpiecznej podróży Fredzioszek!!! Nie szaleć na drogach! I nie zatrzymywać sie na seksik w krzakach żebyście rozkojarzeni nie byli Niech Ci Placek naładuje jadu ale w rączkęLaski, ja już wyjeżdżam po ostatnia dawkę jadu Placka . Nie ma spania, wstawać