wiem ze jest cos takiego jak ostrzykiwaniem osoczem jajnikow, moj doktor to robi o ponoc pomaga , dawaj znac jakbys chciala namiary na niegoKolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
reklama
Naprawdę ? Kurde, bardzo mi przykro... Czy lekarz ma jakiś pomysł na Was?Kolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
U nas też słabe zarodki, jak ten transfer nie wyjdzie to chyba się zdecydujemy na AZ... Ja już też nie mam siły żeby przez to przechodzić...
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Agula strasznie mi przykro, jakie to ku.rwa niesprawiedliweKolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
Kolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
Jakie to wszystko kuźwa niesprawiedliweKolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
Strasznie mi przykro ;(.Kolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
Liczyłam że po zmianach coś się uda w końcu zdziałać. Co na to lekarz??? Przecież kobiety z mniejszym amh coś produkują.
Gonia0605
No wlaśnie nie... Właśnie dlatego pobierają wycinki podczas histeroskopii... Pobranie wycinka = biopsjaA czy ten przewlekły stan zapalny widac w wyniku np cytologii?
G
gość2502
Gość
A okej dzięki za odpowiedź, bo własnie ja miałam jakiś stan zapalny w cytologii ale lekarz mówi, że spoko i nic sie z tym nie robi... troche mu nie ufamNo wlaśnie nie... Właśnie dlatego pobierają wycinki podczas histeroskopii... Pobranie wycinka = biopsja
Gonia0605
Bardzo mi przykro Aga... Może pół roku supli, ekstremalnie zdrowego żywienia, sama nie wiem jak Cię pocieszyć kochana ...Kolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
reklama
Bardzo mi przykroKolejna punkcja na straty. Żadnej komórki do zapłodnienia. No cóż - życie.
Podziel się: