JestemMama!
Fanka BB :)
Ale się dziś dzieje to musi być piękny dzień, nie ma Wyjścia. Dziewczyny ogromne niech się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie.... wreszcie dziewczyny są razem. Śliczności maleńkieDziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
Bazylia dochodzi do siebie i obie czują się dobrze
Raczej nie podają chorch zarodków. Sorry ale kto świadomie decyduje się na transfer chorego embrionu.w Polsce wszystkie zarodki co adoptowane bo jest duzy wiejszy popyt niz podaz, moj doktor tak mi mowil. nawet te zle rokujace. nie wiem jal to jest z zarodkamo abnormalnymk po pgs bo to troche nieetyczne fundowac komuc dziecko z ryzykiem chorob
Ojejku Śliczności !!!!!!Dziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
Ale ślicznościDziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
Witaj na świecie Natalko Boziu jaka cudowna kruszynka, i ten uśmiech @bazylia128 cudowna masz tą córeczkęDziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
ja normalnie funkcjonuje czy leżałam, czy chodziłam to i tak krwawiłam. Zakaz noszenia ciężkich rzeczy itp ale spacerek ok. Teraz to już w ogóle luz. Ja poszłam na zwolnienie od 11tc przez to krwawienie. Co do usg to ostatnie miałam w 13tc i wtedy krwiak był 80 mmx 40 mm to bardzo duzy. Kolejne usg mam 21tc więc ciężko wytrzymać.. no ale kupiłam detektor tętna i jak odczuwam strach, że może coś nie tak to sobie znajdę serduszka i tyle. Ogółem korzystałam z tego dwa razy, bo to tylko powie czy dzieci żyją. Czekam na wynik połówkowego. I kupuje powoli rzeczy:-) no może nie powoli bo część już mam tylko te duże rzeczy jak wózek, łóżeczko mi zostały:-)O kurcze jak Ty wytrzymujesz bez usg Moj 4 dni po krwotoku miał rozmiar 2.8cm x 0.9cm i jest zaraz nad szyjka a pod jajem płodowym.. To chyba dobrze jak blisko ujścia? Ja z tego szoku nie pamiętam połowy co ten lekarz do mnie mówił...A musisz prowadzić leżący tryb życia czy normalnie funkcjonujesz ?
Usmiech po mamusi❤Dziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię . @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum . Ciocia Fretka na szczęście ogarnia
Jaki mały smiejoch [emoji7]Dziewczyny, przedstawiam Wam mała Natalię [emoji3590]. @bazylia128 wciąż nie ogarnia jak dodać fotę z telefonu na forum [emoji12]. Ciocia Fretka na szczęście ogarnia [emoji12]
Bazylia dochodzi do siebie i obie czują się dobrze [emoji4]
Z definicji 5 - to wychodzace z otoczki zarodki, poza otoczką są 6. Może była ekspandująca blastocysta i bali się, że nie pęknie otoczka. Moj syn był 5AA nie płaciłam za AH bo nie było takiej potrzeby.u mnie też była 5 i też zlecił nacięcie. Ale po rozmrozeniu ruszyła dalej i sama zaczela wychodzic. Myślę że ta 5 to nie tylko jest dawana za fakt że blastocysta już ma pękniętą otoczke i zaczyna wychodzić, tylko tez za inne cechy morfologiczne. Słowem lepiej wziac i jesli embriolog oceni po rozmrozeniu ze trzeba naciac i natnie niż odwrotnie. U mnie embriolog ocenił że nie ma potrzeby bo po rozmrozeniu otoczka była już pęknięty i poradzi już sobie sama i oddali kasę bo tego nie wykonali.