czytalam o trj stymulacji z progesterondm ze jest dobra, mi niestety nikt nie zsproponowal tylko tu wyczytalsm, trzymsm kciuki zeby bylo co badac u Ciebie, juz 3 to jest spoko bo duza szansa ze 1 zdrowy bedziePrzy takiej liczbie zarodków jak u ciebie też bym to rozważyła ale u nas się nie zanosi na nic szałowego. Zobaczymy co wyjdzie po punkcji i wtedy zadecyduje
reklama
@bazylia128 gdzie ta Nataleczka??? Dawajcie znać jak u Was
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Ja po pierwszym mrożonym duphaston prolutex i luteinusCześć Dziewczyny. Po ostatnim transferze świeżych zarodków przyjmowałam hormony. Czy po transferze mrożonych zarodków też przyjmuje się hormony?? Pytam ponieważ dzisiaj mialam transfer mrożonego zarodka i lekarz nic nie wspomniał....
Drugi mrożony duphaston i urogestan
Ps. Nie wiem czy tak się pisze nazwy tych leków
Ja mam juz kochana niestety niepowodzenie potwierdzone beta 0,26U mnie pamiętam dwa na początku nie pokazały nic,też czysto,aż chyba po 2 weryfikacji,pokazała sie blada kreska.Tylko nienpamietam ile to dni bo transferze a tez miałam blastke podaną.
Zobaczę czy lekarz będzie polecał jakieś dodatkowe specyfiki, teraz tylko pd dnia punkcji progesteronMimi ja za kazdym razem z KD mialam embrioglue,udalo sie.Ostatni robilam bez,tez sie udalo.
Ja mam tylko jednego mrozaka wiec chciałabym sie przygotować jak najlepiej żeby tylko zechciał ze mną zostaćTak, my korzystaliśmy. Do zagnieżdżenia doszło ale ciąża się źle rozwijała.
Ja do ivf od 2dc a przy iui od 3 dcHej mam pytanie czy któraś z was zaczynała stymulację w 7-8 dc?? Czy to nie za późno??
Evela.6
Fanka BB :)
Oby by to był Ten Wasz [emoji123][emoji8] trzymam kciuki [emoji110]Ja mam tylko jednego mrozaka wiec chciałabym sie przygotować jak najlepiej żeby tylko zechciał ze mną zostać [emoji120]
reklama
I pewnie beta po 2 weryfikacji tez była pozytywnaU mnie pamiętam dwa na początku nie pokazały nic,też czysto,aż chyba po 2 weryfikacji,pokazała sie blada kreska.Tylko nienpamietam ile to dni bo transferze a tez miałam blastke podaną.
Podziel się: