reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Laseczki moje drogie mam już wyniki subpopulacji limfocytów, które wczoraj robiłam i jedyne co jest tam poza norma to Liczba limfocytów CD5+CD19+ (wynik 0.159, norma 0.00 - 0.132). Czy to bardzo źle ? Kompletnie nie znam się na tym[emoji52]
Jutro mam konsultacje z nową prowadząca ale wiecie jak to jest jak wyniki jest poza norma - panika [emoji85]
Wrzuć wyniki bez danych.
Prtscn z wyników

reklama
Co 2 tygodnie to nie, moze co miesiac a w międzyczasie tutejszy szpital mam nadzieję tez będzie kontrolował. Możliwość zjechaniu w połowie lipca mamy ale w 3cim trymestrze taka daleka podróż to moze byc problem dlatego musze to dobrze zaplanowac
Z tego co mówiłaś to słaba u was opieka w szpitalu.
Wiesz może w trasie zrobić sobie postój z noclegiem by się za bardzo nie forsować.
Na szczęście jeszcze chwilę masz by sobie to na spokojnie przemyśleć i zaplanować.

Zalezy jak bardzo sa rozjechane te cytokiny, stetyd raczej nie , predzej immunosuprsja, Immunoglobuliny, szczepienia albo accofil nawet Malina no podaje. Diagnozowalas sie z tego co pamiętam tylko u lekerzy z Invicty tak? Ja w tak specjalistycznych tematach po drugiej biochemicznej wogole przratalam im ufac. Skoro sie nie udaje to cos jest na rzeczy I trzeba sie diagnozowac dalej lub u kogos innego zamiast ich sluchac, no chyba ze ma sie w brud zarodkow to moze inaczej. Znam ta klinike od 2012 I diagnozowalam sie zarowno I nich jak poza klinka. Pisze Ci to abuse zwiększyla swoje szanse troszkę
Chciałam do Paśnika, pisałam dzwoniłam, m masakra wogóle mnie nie zapisali.
Zastanawiałam się nad konsultacją on line.
Oglądałam webinar z dr. Jar..z . Ma dużo pozytywnych opini.

Daje się albo immunopresję albo szczepienia. Wg mnie to jest bardzo ważne badanie, bo będziesz wiedziała jaka masz ochronę i niszczenie zarodka.
U mnie tu właśnie wyszedł mały problem
A po co robi się te białko c i s, i to antyfospolipidowe?
Białka jako wskazania do heprayny.
Te drugie by wykluczyć zespół antyfosfolipidowy jest przeszkodą w implantacji i często poronienia.
Kiedy najlepiej te cytokiny zrobić??

Dziekuje kochana a co u Ciebie??? Juz niedlugo tez będziesz razem z malutka🥰
Też odliczam tygodnie lub dni 😀Jestem gotowa💪 Mam nagły przypływ energii💃
Codziennie mam skurcze ,jutro drugie ktg
10 dni temu mała ważyła ponad 3kg
Rośnie jak na drożdżach 😀mamusia lubi zjeść😅😜niczego sobie nie odmawiam😉

Hej dziewczyny wiem ze rzadko tu zagladam ale trzymam za was wszystkie kciuki oby i wam spełniło sie wasze najwieksze marzenie. Ja jeszcze w dwupaku ale juz w poniedziałek ide do szpitala na CC. Prosze was trzymajcie za mnie kciuki i za moja malutka ❤caluje was wszystkie

Powodzenia Kochana, trudno uwierzyć, że to już za chwilkę będziesz przytulać swojego Maluszka ❤️

reklama
Dzień dobry dziewczynki, wiem ze czekacie na jakieś wieści od nas ale wybaczcie jestem trochę wycięta z życia.
Na początek powiem Wam jaka moja córeczka jest waleczna ❤️ Urodziła się w 29 tygodniu z waga 1240 g. Łącznie 3 dni była na respiratorem, 4 dni na cepapie czyli takim tlenku do noska tylko ale już oddychała sama. Na ta chwile od ponad tygodnia już sama oddycha bez żadnych wspomagaczy a ma dopiero 12 dni! Od pierwszego dnia dostaje moje mleczko i pięknie je trawi. Wczoraj wyjęli ostatnie wkłucie i już jest wolna od „rurek”. Serce ma zdrowe, płuca rozwinięte, przewód pokarmowy pracuje. Ogólnie nawet lekarze są pod wrażeniem ze takie maleństwo i tak wspaniałe zdązyla się rozwinąć (mysle ze to zasługa witamin i heparyny dzięki której były dobre przepływy). Nie będę tu na forum wrzucać zdjęcia maleńkiej wybaczcie ale na pewno rozumiecie. Ogólnie na dziś dzień stan Marysi jest stabilny i dobry. Ale wcześniakiem będzie jeszcze dluuugo dluuugo. Przed nami wiele konsultacji, fizjoterapii, szczególnej pielęgnacji i wszystkiego o wiele więcej. Na wszystko jesteśmy gotowi ! Niewątpliwie jest CUDEM ❤️❤️❤️
W tej całej trudnej i przerażającej sytuacji Bóg miał nas w opiece, mimo odklejonego łożyska i krwawienia - cesarka była tak szybka ze maleńka nie straciła ani kropli krwi ! Urodziła się w woreczku owodniowym czyli urodzona w czepku ! ❤️
Po kilku dniach rozpaczy...niestety takie przeżycie to trauma i rozpacz nie ukrywam , teraz jestem w miarę uspokojona i szczesliwa ❤️ Mam swoje serce na świecie i czekamy na dzień w którym zabierzemy ja ze szpitala do domku ❤️❤️❤️ Mój mąż okazał się jeszcze wspanialszym człowiekiem niż kiedykolwiek mogłam sobie wyobrazić i tak sobie mysle ze nic nie dzieje się bez przyczyny. Jesteśmy razem silniejsi i mamy swój cud wymarzony, upragniony i wyczekany ❤️
Cały czas prosimy o kciuki i modlitwę ❤️ I czekajcie aż pochwale się zdjęciem z domku z nasza kruszynka ❤️❤️
Chciałabym Wam tylko powiedzieć ze obie miałyśmy mnóstwo szczęścia w tym wszystkim ❤️
Ps wyobraźcie sobie ze w tej całej panice moje ostatnie słowa przed cesarka to był krzyk ze 4 godziny wcześniej brałam zastrzyk z heparyny. I wtedy zapadła decyzja o narkozie. Także jakiś zdrowy rozsądek na mnie spłynął w ostatniej chwili dzięki wiedzy z tego forum !
Wzruszyłam się, jesteście bardzo dzielne i silne, czekamy na zdjęcie jak już będziecie razem w domku, oby jak najszybciej ❤️

Do góry