reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2 😍 ale dzis zabieram ze sobą 1 🥰 tego wyczekanego. Bedziemy razem testować ✊✊✊💪💪💪
A masz 5dniowego? Ja bym chciała zabrać dwa ale nie wiem ile mi tam ich dotrwało i czy lekarz sie zgodzi. Bo chciałabym tez mieć co zamrozić ...

Jak będziesz miała malutko komórek to weź zarodki w trzeciej dobie. 4 pęcherzyki to mało, który dzień stymulacji? Co na to lekarz. Może warto rozważyć aby zacząć od początku. Masz bardzo ładne e AMH a odpowiedź rzeczywiście słaba.
Nie wiadomo czemu tak jest.
Odtworzyliśmy wszystko jak ostatnio z większą dawką leków i teraz 4 komórki a ostatnio 9.
To moja 3 stymulacja, jak przerwę to stracę dofinansowanie z miasta 5 tys. i refundację leków. Biorę maksymalne dawki leków, z refundacją kosztują mnie około 300 pln bez będą kosztowały około 5. Do tego dojdą leki po ewentualnym transferze również bez refundacji;(
A nie wiadomo czy odpowiedź organizu będzie lepsza

reklama
Do góry