Dziękuje Planowo 11:20. A przed jest jeszcze jakaś rozmowa z lekarzem ? Jak to u ciebie wyglada ?Nie martw się, poradzą sobie. Ja też zawsze bralam poranna dawkę przed transferem. Nie denerwuj się już, wszystko zrobiłaś dobrze, jedź spokojnie po swoje maleństwo
reklama
Ojej to my tak razem dzisiaj Trzymam kciuki świeży transfer ?Mam tą sama dzis zagadkę ja mam estrofem i luteina. I się zastanawiam czy brac przed czy po transferze 2 dawke mam transfer na 14 ale mam stresika przed kropeczkiem powodzonka @Mimi89 trzymam kciuki
Pięknie dziękujeWszystko jest ok. trzeba progesteron aplikować.
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Nie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2 ale dzis zabieram ze sobą 1 tego wyczekanego. Bedziemy razem testowaćOjej to my tak razem dzisiaj Trzymam kciuki świeży transfer ?
A masz 5dniowego? Ja bym chciała zabrać dwa ale nie wiem ile mi tam ich dotrwało i czy lekarz sie zgodzi. Bo chciałabym tez mieć co zamrozić ...Nie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2 ale dzis zabieram ze sobą 1 tego wyczekanego. Bedziemy razem testować
Nie wiadomo czemu tak jest.Jak będziesz miała malutko komórek to weź zarodki w trzeciej dobie. 4 pęcherzyki to mało, który dzień stymulacji? Co na to lekarz. Może warto rozważyć aby zacząć od początku. Masz bardzo ładne e AMH a odpowiedź rzeczywiście słaba.
Odtworzyliśmy wszystko jak ostatnio z większą dawką leków i teraz 4 komórki a ostatnio 9.
To moja 3 stymulacja, jak przerwę to stracę dofinansowanie z miasta 5 tys. i refundację leków. Biorę maksymalne dawki leków, z refundacją kosztują mnie około 300 pln bez będą kosztowały około 5. Do tego dojdą leki po ewentualnym transferze również bez refundacji;(
A nie wiadomo czy odpowiedź organizu będzie lepsza
Dobrze, dobrze on sobie tam wyczyszczą patyczkiem dojście.Myślicie ze progesteron brany dopochwowo nie utrudni transferu?
Dopytywałam polozej wczoraj przez telefon czy mam aplikować.
Powiedziała ze tak wiec zrobiłam to i teraz myśle czy napewno dobrze zrobiłam
Powodzenia
Powodzenia na transferzeDziękuje Planowo 11:20. A przed jest jeszcze jakaś rozmowa z lekarzem ? Jak to u ciebie wyglada ?
U mnie nie było żadnych rozmów oprócz podania danych osobowych
Również życzę powodzenia . A potem chcę słyszeć same dobre wieściNie nie ja na swojego czekam dłużej ❤ mam mrozaczka tzn czekają na mnie 2 ale dzis zabieram ze sobą 1 tego wyczekanego. Bedziemy razem testować
reklama
@Mimi89 , @Tysiajm08 , zbieracie dziś kruszynki do domu. . Wszystkie kciuki na pokład !!
Podziel się: