reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przez pierwsze 8 dni, tym na o a później przez 3 dni tym drugim lekiem. Z dawka od paczatku 225
@mala_Mi 80 zapomniałam że mam internetowe konto i tam widać recepyt 🙈🤦‍♀️
Ja dzisiaj zaczęłam swoje zastrzyki. Jeden z nich, 1 szt kosztował 1326 zł + dodatkowo menopur czyli łącznie koszt samych leków to 4500 zł 😱 A jeszcze dojdzie Ovitrelle czy coś podobnego + tabsy.
Normalnie szok

Wracasz po maluszka, szybka jesteś. Ile masz jeszcze zarodków?
Zostal jeden.
Narazie wizyta zobacze co mi powie ale jestem pewna ze bedzie histeroskopia i wtedy mozma dzialac.Ostatnio było tak ze poszłam na taka wizytę i dostałam juz wszystkie skierowania i papiery do rozpoczebmcia transferu.Nie ma na co czekać ide za ciosem

Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 zaplodnilo się poprawnie i powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏
Wow rozbiłaś bank ;).
Kciuki za powodzenie !!!

Ja już w dwupaku 😍😍😍😍 Bojku nawet lekarz jest w szoku ze tyle mam zarodkow 🤣🤣🤣🤣🙈 embriologowi i położnej mówił że tyle tych dzieciow wyprodukowałam że aż sam jest w szoku i żebym już domu z wielkim. Ogrodem szukała 🤣🤣🤣🤣🙈 teraz najgorsze 2 tygodnie mojego życia 🙈 aby czas szybko zleciał i beta była pozytywna 🙏🙏🙏🙏🙏
Będzie dobrze ❤️ Ogromnie mocno trzymam kciuki 🥰

reklama
Do góry