reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podziel się z nami sposobem na taka ilość zarodków:D tzn co zmieniłaś w porównaniu do poprzedniej procedury?
Brałam tylko i wyłącznie koenzym Q10. Nic więcej 🙈 plus wiadomo. Kwas foliowy, witaminę d3 4000 tysiące jednostek i nic poza tym 🙈 sama jestem w szoku 🙈 może. To te nowe leki co brałam do stymulacji 🤷‍♀️ ale. Jest pięknie 😍😍😍 i aby tak zostało 🙏🙏🙏🙏🙏

Skarpetki spakowane, rozowo- szare z domieszką białego 😁 oczywiście zakładam je na sam transfer bo jade w sukience i zmarznę w stopki 🙈 boziu jak bym chciała żeby ten transfer okazał. Sie tym szczęśliwym 🙏🙏🙏🙏 oddam wszystko aby tak było
Skarpetki dały radę! Pamiętaj o frytkach z maca😁🍟🍟 Gratuluje pięknych zarodków-szukaj już do kupna minivana 😁✊✊ widzisz wierzyłam w Cb i od początku wiedziałam że się uda ❤️❤️❤️ Aniu jeszcze raz ogromnie gratuluję płodnych jajców - widać że na dobrej grzędzie je wysiadywałaś 😁💜💜💜 wypije dziś za Twój sukces❤️❤️🍸

Ja już w dwupaku 😍😍😍😍 Bojku nawet lekarz jest w szoku ze tyle mam zarodkow 🤣🤣🤣🤣🙈 embriologowi i położnej mówił że tyle tych dzieciow wyprodukowałam że aż sam jest w szoku i żebym już domu z wielkim. Ogrodem szukała 🤣🤣🤣🤣🙈 teraz najgorsze 2 tygodnie mojego życia 🙈 aby czas szybko zleciał i beta była pozytywna 🙏🙏🙏🙏🙏

Ja już w dwupaku [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Bojku nawet lekarz jest w szoku ze tyle mam zarodkow [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] embriologowi i położnej mówił że tyle tych dzieciow wyprodukowałam że aż sam jest w szoku i żebym już domu z wielkim. Ogrodem szukała [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] teraz najgorsze 2 tygodnie mojego życia [emoji85] aby czas szybko zleciał i beta była pozytywna [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
A skoro taki wynik to czemu czesci nie hodowali do 5tej doby?
Szykuje Ci sie druzyna pilkarska [emoji79]

Gratuluję, super wynik! Czym ty teraz byłaś stymulowana?
Brałam tylko i wyłącznie koenzym Q10. Nic więcej [emoji85] plus wiadomo. Kwas foliowy, witaminę d3 4000 tysiące jednostek i nic poza tym [emoji85] sama jestem w szoku [emoji85] może. To te nowe leki co brałam do stymulacji [emoji2368] ale. Jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] i aby tak zostało [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Monia nie wkrecaj sie.Glupi lekarz ot cos rzuci nie zdajac sobie sprawy ze kobieta bedzie przezywac.
Naeet gdybys miala utodzic to pamietaj ze jestes jyz na koncowce i nic Natalce nie grozi.Trzymaj sie
Spokojnie usg w tak późnej ciąży cieKo żeby nagle miało jakaś dysproporcje zobrazować.
Jak do tej pory było Ok to raczej nic sie nie zmieniło ❣️

A skoro taki wynik to czemu czesci nie hodowali do 5tej doby?
Szykuje Ci sie druzyna pilkarska [emoji79]
Hodują wszystkie pozostałe. Lekarz kazal być dobrej myśli patrząc po oznaczeniu ich wszystkich... Pokazał mi na kompie. I mówi. Widzi Pani one są wszystkie bardzo dobrej jakości... A ja tam nic nie mogłam znaleźć... Jak. W amoku słuchałam 🙈🤣🤣🤣🤣

Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 zaplodnilo się poprawnie i powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏
A to rozumiem ze jesteś po 35rz i mogą więcej zapłodnić ?
Ja jutro mam transfer i nawet nie wiesz jak mocno za nas trzymam kciuki ✊✊✊
Ale jakie kurcze kolorowe skarpetki ja wszystkie mam czarne 😬😬

reklama
Hodują wszystkie pozostałe. Lekarz kazal być dobrej myśli patrząc po oznaczeniu ich wszystkich... Pokazał mi na kompie. I mówi. Widzi Pani one są wszystkie bardzo dobrej jakości... A ja tam nic nie mogłam znaleźć... Jak. W amoku słuchałam [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Aaa, spoko [emoji4]
Kiedy beta?

Do góry