mala_Mi 80
Fanka BB :)
Też bym chciała znać ten magiczny sposób na taka masową produkcjęPodziel się z nami sposobem na taka ilość zarodków tzn co zmieniłaś w porównaniu do poprzedniej procedury?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym chciała znać ten magiczny sposób na taka masową produkcjęPodziel się z nami sposobem na taka ilość zarodków tzn co zmieniłaś w porównaniu do poprzedniej procedury?
Brałam tylko i wyłącznie koenzym Q10. Nic więcej plus wiadomo. Kwas foliowy, witaminę d3 4000 tysiące jednostek i nic poza tym sama jestem w szoku może. To te nowe leki co brałam do stymulacji ale. Jest pięknie i aby tak zostałoPodziel się z nami sposobem na taka ilość zarodków tzn co zmieniłaś w porównaniu do poprzedniej procedury?
Skarpetki dały radę! Pamiętaj o frytkach z maca Gratuluje pięknych zarodków-szukaj już do kupna minivana widzisz wierzyłam w Cb i od początku wiedziałam że się uda Aniu jeszcze raz ogromnie gratuluję płodnych jajców - widać że na dobrej grzędzie je wysiadywałaś wypije dziś za Twój sukcesSkarpetki spakowane, rozowo- szare z domieszką białego oczywiście zakładam je na sam transfer bo jade w sukience i zmarznę w stopki boziu jak bym chciała żeby ten transfer okazał. Sie tym szczęśliwym oddam wszystko aby tak było
A skoro taki wynik to czemu czesci nie hodowali do 5tej doby?Ja już w dwupaku [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Bojku nawet lekarz jest w szoku ze tyle mam zarodkow [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] embriologowi i położnej mówił że tyle tych dzieciow wyprodukowałam że aż sam jest w szoku i żebym już domu z wielkim. Ogrodem szukała [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85] teraz najgorsze 2 tygodnie mojego życia [emoji85] aby czas szybko zleciał i beta była pozytywna [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Brałam tylko i wyłącznie koenzym Q10. Nic więcej [emoji85] plus wiadomo. Kwas foliowy, witaminę d3 4000 tysiące jednostek i nic poza tym [emoji85] sama jestem w szoku [emoji85] może. To te nowe leki co brałam do stymulacji [emoji2368] ale. Jest pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] i aby tak zostało [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Spokojnie usg w tak późnej ciąży cieKo żeby nagle miało jakaś dysproporcje zobrazować.Monia nie wkrecaj sie.Glupi lekarz ot cos rzuci nie zdajac sobie sprawy ze kobieta bedzie przezywac.
Naeet gdybys miala utodzic to pamietaj ze jestes jyz na koncowce i nic Natalce nie grozi.Trzymaj sie
Hodują wszystkie pozostałe. Lekarz kazal być dobrej myśli patrząc po oznaczeniu ich wszystkich... Pokazał mi na kompie. I mówi. Widzi Pani one są wszystkie bardzo dobrej jakości... A ja tam nic nie mogłam znaleźć... Jak. W amoku słuchałamA skoro taki wynik to czemu czesci nie hodowali do 5tej doby?
Szykuje Ci sie druzyna pilkarska [emoji79]
A to rozumiem ze jesteś po 35rz i mogą więcej zapłodnić ?Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 zaplodnilo się poprawnie i powstało 9 pięknych zarodkow jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze
Aaa, spoko [emoji4]Hodują wszystkie pozostałe. Lekarz kazal być dobrej myśli patrząc po oznaczeniu ich wszystkich... Pokazał mi na kompie. I mówi. Widzi Pani one są wszystkie bardzo dobrej jakości... A ja tam nic nie mogłam znaleźć... Jak. W amoku słuchałam [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]