reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏
Wow 🤩. Mega wynik🤩. Chyba takiego tu jeszcze nie widziałam 😜. No powiem Ci, że ja z takim wynikiem spałabym spokojnie ❤️. Pozytywnie zazdroszczę 😘

reklama
Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏

Kochana ! Czapki z glów! Galoty w dól! Cycki i szczęka do podłogi! Aż mi organów brakuje!

Fantastycznie!!

Zobaczysz już pójdzie tylko z górki !!

No takich tez jest sporo to fakt ale to nie tylko jeśli chodzi o wagę dziecka na koniec ciąży, lekarze maja rozbieżne zdania na tyle tematów że czasem się zastanawiałam czy inna medycynę wszyscy studiują czy nie którzy ściemniają, nie wiadomo końcu wierzyć. Chodzi mi o to aby się nie martwić jak na końcu ciąży wychodzą dziwne pomiary na usg bo to często od rzeczywistości odbiega z tego co zaobserwowałam, również u siebie a chodziłam do bardzo doświadczonego ginekologa, różnice są i nie zawsze da się tylko lekarza winic bo tak najłatwiej
Przecież pomiary na USG i ostateczną waga dziecka to szacunek na podstawie trzech głównych pomiarów. Wtedy pomyłka może być jakieś 10% , wystarczy ze dziecko będzie miało więcej tkanki tłuszczowej na nóżkach. U mnie rzeczywiście była różnica 50 gram, a lekarz młody, rezydent . Myślę że po prostu akurat udało się fajnie zmierzyć albo córka jakaś idealnie wymiarowa była😜

Blastocysty?? Wow ale wynik! Zacznij szukać większy dom dla dzieciaczków. Dobrze ze 2 nie bierzesz, to jednak ryzyko a z 1 duża szansa ze sie uda z takimi wynikami ;)
Niee w 3 dobie, ale sam lekarz był w szoku... A ja się tak bałam ze cała telepalam. Jak pytałam o to ile jest zarodkow 🙈 powiedział że wszystkie są bardzo ładne i powinno więcej niż połowa dotrwać do 5 doby. No czas pokaże. W poniedziałek mam dzwonić.

Piekny wynik,marzenie wielu dziewczyn Chyba mozesz spokojnie patrzec w przyszlosc,bardzo sie ciesze❤❤❤

Super wynik!
Da spokój nawet w przypadku nieudanego transferu. Czego oczywiście Ci nie życzę.
9 szans - wow!

reklama
Do góry