Wow . Mega wynik. Chyba takiego tu jeszcze nie widziałam . No powiem Ci, że ja z takim wynikiem spałabym spokojnie . Pozytywnie zazdroszczęDziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze
Kochana ! Czapki z glów! Galoty w dól! Cycki i szczęka do podłogi! Aż mi organów brakuje!
Fantastycznie!!
Zobaczysz już pójdzie tylko z górki !!
motylek24
Przecież pomiary na USG i ostateczną waga dziecka to szacunek na podstawie trzech głównych pomiarów. Wtedy pomyłka może być jakieś 10% , wystarczy ze dziecko będzie miało więcej tkanki tłuszczowej na nóżkach. U mnie rzeczywiście była różnica 50 gram, a lekarz młody, rezydent . Myślę że po prostu akurat udało się fajnie zmierzyć albo córka jakaś idealnie wymiarowa byłaNo takich tez jest sporo to fakt ale to nie tylko jeśli chodzi o wagę dziecka na koniec ciąży, lekarze maja rozbieżne zdania na tyle tematów że czasem się zastanawiałam czy inna medycynę wszyscy studiują czy nie którzy ściemniają, nie wiadomo końcu wierzyć. Chodzi mi o to aby się nie martwić jak na końcu ciąży wychodzą dziwne pomiary na usg bo to często od rzeczywistości odbiega z tego co zaobserwowałam, również u siebie a chodziłam do bardzo doświadczonego ginekologa, różnice są i nie zawsze da się tylko lekarza winic bo tak najłatwiej
motylek24
Wracasz po maluszka, szybka jesteś. Ile masz jeszcze zarodków?Proszę o dopisanie do kalendarza 25 marzec wizyta z lekarzem prowadzacym
JestemMama!
Niee w 3 dobie, ale sam lekarz był w szoku... A ja się tak bałam ze cała telepalam. Jak pytałam o to ile jest zarodkow powiedział że wszystkie są bardzo ładne i powinno więcej niż połowa dotrwać do 5 doby. No czas pokaże. W poniedziałek mam dzwonić.Blastocysty?? Wow ale wynik! Zacznij szukać większy dom dla dzieciaczków. Dobrze ze 2 nie bierzesz, to jednak ryzyko a z 1 duża szansa ze sie uda z takimi wynikami
annemarie
Piekny wynik,marzenie wielu dziewczyn Chyba mozesz spokojnie patrzec w przyszlosc,bardzo sie ciesze❤❤❤Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze
Super wynik!Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze
Da spokój nawet w przypadku nieudanego transferu. Czego oczywiście Ci nie życzę.
9 szans - wow!
reklama
nieagatka
Szalonaaa [emoji79][emoji79][emoji79]Proszę o dopisanie do kalendarza 25 marzec wizyta z lekarzem prowadzacym
Podziel się: