Pamiętaj ze mięśnie waza więcej od tłuszczuJa dzisiaj weszłam na wagę i myślałam że padnę z przerażenia... 2 kilo do przodu... Półtora miesiąca ćwiczeń 3 razy w tygodniu po godzinie, hardcore... Odstawione słodycze, alkohol i mięso od połowy lutego... Aż się chce dalej tych wyrzeczeń
reklama
Ja mogę jechać nawet w stroju klowna, jak miałoby się udać . W sumie to nie musiałabym się za wiele przebierać - oo tylu próbach wyglądam jak nawiedzonaSłyszałyście o tych przesadch ponoć kamień księżycowy i pasek św Dominika pomagają w zagnieżdżaniu się zarodka? I czytałam na str fb invitro że dziewczyny z partnerami na transfer jadą w takich kolorowyvh skarpetkach a po zabiegu na frytki do maca pomoc przynosi to szczęście :-)
Nigdy nie byłam w Macu. Jestem wierna KFC
Margoolcia
Fanka BB :)
To szykuje się nie lada rodzinka szukajcie już vana na 2+5Dziewczynki dziewczynki kolejne wieści z kliniki
Z 6 zapłodnionych mamy 5 zarodków dobrej jakosci( zaznaczono na zielono)
I 1 dobrej jakości ( zaznaczono na żółto)
Jutro telefon z kliniki z informacja o godzinie transferu.... Boże oby ładnie dotrwały i chciały ze mną zostać
U mnie skarpetki i frytki nie pomogły. Czytalam o tym na fb i stwierdzilam, ze tak zrobie a co tam...ale na następny transfer ten przygotuje fajne skarpetki.Słyszałyście o tych przesadch ponoć kamień księżycowy i pasek św Dominika pomagają w zagnieżdżaniu się zarodka? I czytałam na str fb invitro że dziewczyny z partnerami na transfer jadą w takich kolorowyvh skarpetkach a po zabiegu na frytki do maca pomoc przynosi to szczęście :-)
Margoolcia
Co racja to racjaJak nic nie zmienisz w stylu zycia to nie ma na swiecie takiech tabletek ktore pomoga - za łatwo by bylo
Evela.6
No to masz po kogo wracać! Nabierz sił na kolejny transfer i do dzieła [emoji123][emoji8]Tak, mamy jeszcze 4,dobrze że jeszcze są próby w razie czego [emoji4]
KFC też uwielbiam , a w Macu smakują mi tylko frytki.Ja mogę jechać nawet w stroju klowna, jak miałoby się udać . W sumie to nie musiałabym się za wiele przebierać - oo tylu próbach wyglądam jak nawiedzona
Nigdy nie byłam w Macu. Jestem wierna KFC
Kurde chyba muszę też zacząć ćwiczyć bo przez te hormony ciągle głodna jestem. Kurde wcześniej ćwiczyłam ponad pół roku codziennie, a teraz 0 motywacji.
Super wynik, gratulujeDziewczynki dziewczynki kolejne wieści z kliniki
Z 6 zapłodnionych mamy 5 zarodków dobrej jakosci( zaznaczono na zielono)
I 1 dobrej jakości ( zaznaczono na żółto)
Jutro telefon z kliniki z informacja o godzinie transferu.... Boże oby ładnie dotrwały i chciały ze mną zostać
reklama
Gonia0605
Tym razem przyjeżdżam w piątek i w sobote wracam, właśnie ze względu na to, że większość atrakcji zamknięta. Ale to nie będzie ostatni raz, może chociaż ogródki piwne otworzą na wiosnęKuwa będziesz u mnie a ja nie mam wolnego, mąż na budowie siedzi do 20 albo dłużej. Aaaaa na kawę czy piwo (jedno bo ja teraz mało pije) bym wpadła gdzieś na mieście. Ups kuwa zapomniałam że wszystko zamknięte. U mnie odpada, musiałabym odgruzować chatę
Podziel się: