Martaem1983
Fanka BB :)
Dokładnie, powidzenia@Brakujemiwiary powodzenia dzis! ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, powidzenia@Brakujemiwiary powodzenia dzis! ❤
Z tego co pamietam przyrost był dobry pomiędzy 6dpt a 8dpt wiec nie ma co świrować. Tak jak mówisz 12dpt zrobisz betę to zobaczysz kiedy na usg możesz isc. Ja zrobiłam betę 6dpt i 10dpt, a potem w dniu usg 15dpt. Przy tej ciąży wyszłam z założenia, ze i tak nie mam wpływu na to co się dzieje.Tak, 2 blastocysty z 5 doby. Mam nadzieje ze tak było i ze już się nie powtórzy żadne krwawienie. Dzisiaj chciałam zrobić betę ale była taka kolejka ze stwierdziłam ze zrobię w pon tak jak w klinice kazali.
Pierwsza wizyta 8 marca, 3 miesiace sztucznej menopauzy, punkcja 3 lipca, 18 lipca pozytywna beta.Dziewczyny a proszę powiedzcie mi ile wam zajęła czasu cała procedura. Od pierwszej wizyty do momentu implantacji zarodka ? Wiem ze to kwestia indywidualna i wogole ale tak chciałabym orientacyjnie wiedzieć. W marcu czeka mnie pierwsza wizyta.