reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, może akurat teraz się uda i transfer będzie szybciej. Choć wiadomo lepiej się nie nastawiac bo rozczarowanie jest jeszcze gorsze.
Dziękuję ❤️ dokładnie tak. Jak piszesz, nie chce się rozczarować tak jak. Przy pierwszej stymulacji więc teraz id razu sie nastawiłam że transfer będzie odroczony. Wolę się miło zaskoczyc niż znów rozczarować. Na razie w głowie mam że transfer będzie dopiero w maju. Boziu mam nadzieję że jutro okaże się że jest wszystko dobrze 🙏🙏🙏🙏 zaczynam. Mieć chyba stres 🙈

reklama
Neoparin bardziej boli niz te inne zastrzyki bo ma gruba i slabo zaostrzona igle :/ najgorsze zastrzyki na świecie :(
Ja dziś mega boleśnie przeszłam neoparin 🙈 normalnie nie sprawiał mi ultra problemu, ale teraz jak lekko jestem chorująca to tak mnie zabolało cholerstwo, że aż sobie pisnelam :p chyba ze trafiłam w jakiś stary zrost, bo ciężko wchodziła igła...albo się pieściłam 🤣

W ogóle to ultra mi hormony wariują, dziś płakałam na kuchennych rewolucjach i to kilka razy :D

Dziękuję ❤️ dokładnie tak. Jak piszesz, nie chce się rozczarować tak jak. Przy pierwszej stymulacji więc teraz id razu sie nastawiłam że transfer będzie odroczony. Wolę się miło zaskoczyc niż znów rozczarować. Na razie w głowie mam że transfer będzie dopiero w maju. Boziu mam nadzieję że jutro okaże się że jest wszystko dobrze 🙏🙏🙏🙏 zaczynam. Mieć chyba stres 🙈
Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki✊✊✊ o której masz wizytę?
Ja dziś też się mega stresowalam no ostatnio doktorkowi nie podobało się moje Endo i jeszcze bałam się, że nie zdążę prawie płakałam jadąc na wizytę.

Ja dziś mega boleśnie przeszłam neoparin 🙈 normalnie nie sprawiał mi ultra problemu, ale teraz jak lekko jestem chorująca to tak mnie zabolało cholerstwo, że aż sobie pisnelam :p chyba ze trafiłam w jakiś stary zrost, bo ciężko wchodziła igła...albo się pieściłam 🤣

W ogóle to ultra mi hormony wariują, dziś płakałam na kuchennych rewolucjach i to kilka razy :D
Ona tak ciężko wchodzi. Mi dwa razy sie odbila od skory jak za slabo wbijalam 🙈
A placz to u mnie standard jak biore hormony. Rycze jak bobr o wszystko 😂

Co te hormony robią z nami😂

Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki✊✊✊ o której masz wizytę?
Ja dziś też się mega stresowalam no ostatnio doktorkowi nie podobało się moje Endo i jeszcze bałam się, że nie zdążę prawie płakałam jadąc na wizytę.
Dziekuje ❤️ wizytę mam na 11:30, ale już z domu o 8 wyruszamy 🙈 Maz w przypływie złości że mu bezpiecznik wywaliło rozwalił cały przedpokój aby wymienić skrzynkę na bezpieczniki na nowa 🤦‍♀️ więc muszę jeszcze zajrzeć do ikei czy nie ma tam szafy takiej jak potrzebuje.... Mam nadzieję że będzie bo inaczej pozostaje mi kupić szafę na wymiar 🙈 a nie uśmiecha mi się wydać teraz kupę kasy na szafę gdzie dopiero zaczelam 2 procedurę... Eh... Jak by ktoś potrzebował remontu to dajcie znać, moj mąż lubi rozwalać 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Ps. Nie to żebym miała pretensje do niego, bo ten przedpokój aż sam się prosił o remont... Ale nie byłam ani trochę na niego przygotowana.... 🙈 A jeszcze do pracy nie wróciłam więc z kasą też nie jest za fajnie :(

Ja mialam przy ostatniej stymulacji odroczony transfer, później bardzo długo mój organizm dochodził do siebie... Teraz już widzę że to samo się dzieje... No ale zobaczymy... W pierwszej stymulacji transfer mialam właśnie po 2 miesiącach od punkcji. Teraz też już się na to nastawiam. Zobaczymy co jutro powie lekarz
Zobaczysz jutro się wszystko odmieni pozytywne nastawienie! Trzymam kciuki za Ciebie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👩‍❤️‍👩

Cześć.
Mam pytanie czy wiek ciąży, mam liczyć od transferu i dodać 5 dni,bo w tyle miał zarodek przed włożeniem ?
Zastanawiam się czy teraz na usg będzie widać zarodek,serduszko. To będzie 4tydzien 2dzień ciązy ? Jak to u Was bylo z pierwszym usg.

reklama
Dziekuje ❤️ wizytę mam na 11:30, ale już z domu o 8 wyruszamy 🙈 Maz w przypływie złości że mu bezpiecznik wywaliło rozwalił cały przedpokój aby wymienić skrzynkę na bezpieczniki na nowa 🤦‍♀️ więc muszę jeszcze zajrzeć do ikei czy nie ma tam szafy takiej jak potrzebuje.... Mam nadzieję że będzie bo inaczej pozostaje mi kupić szafę na wymiar 🙈 a nie uśmiecha mi się wydać teraz kupę kasy na szafę gdzie dopiero zaczelam 2 procedurę... Eh... Jak by ktoś potrzebował remontu to dajcie znać, moj mąż lubi rozwalać 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Ps. Nie to żebym miała pretensje do niego, bo ten przedpokój aż sam się prosił o remont... Ale nie byłam ani trochę na niego przygotowana.... 🙈 A jeszcze do pracy nie wróciłam więc z kasą też nie jest za fajnie :(
Niezaplanowane wydatki zawsze są ciężkie, oby udało się dostać odpowiednią szafę.
Mi przyszedł wynik covid, oczywiście ujemny🙂

Do góry