reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już dawno straciłam zaufanie szczególnie do lekarzy z Invicta, inaczej napewno nie byłam obecnie w ciąży. Nie pytaj ich o pozwolenie tylko działaj, jak nie oni to wlew lub scratching możesz wykonać przed transferem gdzie indziej.
Czuje się w miarę zmęczona szybko, pewnie od ilości leków. Z pracy nie mogę za szybko zrezygnować, to nie Polska tu L4 dla ciężarnych nie ma.. Póki szyjka trzyma pracuje zdalnie. Szczęśliwa będę po porodzie jak widmo przed wczesnego porodu minie. Martwi mnie to codzien, niebezpiecznie zacznie się robić od 18tc wiec jeszcze trochę....
Poczytam , i zapytam na następnej kontroli.
Ostatnio lekarz jakoś przychylniej ze mna rozmawia i nawet czuję, że mu zależy.
Teraz będziemy mieli nasienie z biopsji i nie da się zrobić separacji więc zarodki pewnie.gorsze i mniej , jak wogóle coś będzie.
U ciebie leki to długo, ten zapas luteiny sobie zalatwiłaś bez problemu ???.

reklama
Dokładnie tak samo mialam w pierwszej ciazy - mieliśmy wybrane Liliana dla corki, a dla chlopca nic, nie mogliśmy sie dogadac. Odetchnelam jak sie okazalo, ze dziewczynka.Tym, ze na kazdym kroku bym sie nie przejmowala. Raz, ze przeciez Ty nie mieszkasz w PL, a dwa - to sie zmienia. Jak decydowalismy sie na Lilke to nie bylo mody na to imie, a jaj sie urodzila to nagle co kawalek jakas. Mi sie dla chlopca zawsze marzył Mieszko albi Mikołaj, ale ze wzgledu na pisowniw nigdy w gre nie wchodzily.
A Leo albo Olaf czy Daniel?
A jakie z polskich imion dla dziewczynek ci sie podoba?

Dokładnie tak samo mialam w pierwszej ciazy - mieliśmy wybrane Liliana dla corki, a dla chlopca nic, nie mogliśmy sie dogadac. Odetchnelam jak sie okazalo, ze dziewczynka.Tym, ze na kazdym kroku bym sie nie przejmowala. Raz, ze przeciez Ty nie mieszkasz w PL, a dwa - to sie zmienia. Jak decydowalismy sie na Lilke to nie bylo mody na to imie, a jaj sie urodzila to nagle co kawalek jakas. Mi sie dla chlopca zawsze marzył Mieszko albi Mikołaj, ale ze wzgledu na pisowniw nigdy w gre nie wchodzily.
A Leo albo Olaf czy Daniel?
Nic z tego ma byc Borys , będę walczyć i przekonywać męża 😂 Kuba ewentualnie tez i mężowi tez się podoba mimo byłego ale za to syn jest na NIE! To jego brat i muszę się liczyć z jego zdaniem.. jako że jestem jedyną samica w stadzie mam nadzieję że postawie na swoim 😅

Nic z tego ma byc Borys , będę walczyć i przekonywać męża 😂 Kuba ewentualnie tez i mężowi tez się podoba mimo byłego ale za to syn jest na NIE! To jego brat i muszę się liczyć z jego zdaniem.. jako że jestem jedyną samica w stadzie mam nadzieję że postawie na swoim 😅
Podobno ja z moim starszym bratem wybralismy imie dla mlodszego brata.Ja mialam 2 lata a starszy brat 4😁Do tej piry mama sie zastanawia skad my to imie wymyslilismy-Darek😂

A my tu wiemy jaka z Ciebie waleczna samica 😜. Pazurami swoje wydrapiesz 😂

Dziewczyny mam pytanie. Mam teraz pierwszy cykl po tym nieudanym transferze. Dzis 19 dc i strasznie mnie ciagna jajniki :/ zwlaszcza lewy... myslicie, ze to cos powaznego? Czy juz przewrazliwiona jestem 🤔

reklama
Dziewczyny proszę o poradę., zrobiłam posiew moczu.
Wyszło ;
escherichia coli 10^5/ml.
Jakoś się to leczy ? Z tym do ginekologa ?? Można z tym podchodzić do stymulacji ??
Wizytę mam dopiero za 2 tyg.

Do góry