reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jadę na kontroli trzymajcie kciuki 💪
@fredka84 widzę że jesteśmy w tym samym klimacie- Ja też uwielbiam storczyki, na każdą okazję je dostaje 😍🥰 a tak apropo roślin to od zeszłego roku zaczęłam zabawę w mjni rolnika. Rośliny eko 😜 sama wysiewam i potem sadze w ubiegłym roku zrobiłam tak z jarmuzem a teraz próbuje sił z pomidorami 😁💪💪
JA mialam w tamtym roku dw takie drzewka z pomidorami koktajlowymi - nie pamietam nazwy ale tyle mi ich wysadzilo ze nie nadazylam z obrywaniem i cala rodzinke obdarowywalam ;)

reklama
Mi się podobają takie nowoczesne ale u kogoś [emoji12]. Ja osobiście lubię jak wszędzie coś się dzieje i jest na czym oko zawiesić [emoji4]. Więc jak już trochę Cię znam, to będziesz mega szczęśliwa patrząc sobie na swoje kwiatki i warzywka [emoji3590]. Będziesz miała ogród jedyny w swoim rodzaju [emoji3590]
Pamiętasz jak ja w weekendy robię co rano obchód? Najpierw och i ach, jest tak pięknie, a potem lecą kur...wy i chu...je bo tu zielsko, tam kret ryje, a jeszcze dalej pies dziurę wykopał. I nie zdążę wypić kawy bo idę do domu wkurzona [emoji23][emoji23][emoji23]. Jessssu, ja mam na serio coś z głową [emoji33]
Ja wiem, ze ja to pisalam juz, ale naprawde - Ty jesteś moją Mamą [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] No identyko [emoji23][emoji23]

Duszności to Ci trochę przejdą jak będzie zbliżał się poród 😁Ja mam straszne duszności od samego początku- więc porodu to raczej nie zapowiada 😉Nie mogę stać odcina mi "prąd " obieram dziecku jabłko na siedząco bo jak stoję robi mi się gorąco , duszno ,słabo, nogi z waty puls 140 i mam wrażenie że zejde....Pomaga mi dreptanie w miejscu- jakoś oddycham. Moge iść iść iść ale nie mogę stać ( jadąc w przychodni po schodach ruchomych muszę iść nie wystoje) Ostatnio poszłam do sklepu od dawien dawna bo chciałam kupić sobie blender bo się zespół. No to jak już weszłam A to weznec3 banany , truskawki i to i to zobaczę czy jakieś bodziaki fajne i doszłam do blenderow. Stoję patrzę oglądam........ A może ten A może ten - rozegrana już do bluzki na ramiaczkach. Nagle mówię o nieeeee koniec nadchodzi koniec 😂usiadłam w alejce między blenderem A czajnikiem Ale dalej mi straszliwie duszno muszę się położyć,,,,, leżę w tej alejce na lewym boku ( Bo leżenie na plecach jest już niemożliwe) Stary pyta czy dzwonić po pogotowie bom blada. Ale mówię że już dochodze.... tylko nie wiem czy teraz bezpiecznie będzie iść by poszedł po wózek dla niepełnosprawnych i zawiódł mnie do samochodu .
Nie wiem co jest w tej ciąży ale jest duzzzzzzzo bardziej objawiwa już 1. W 1 ciąży od 16 tc do 30 to był raj chodziłam normalnie do pracy a teraz ledwo leżę 🤣i to tylko na lewym boku. No jeszcze tyle dobrze że spacerować mogę- tylko maseczka mnie przydusza.....
No to niezle - ale ja mam tak samo - czuje jak mi krew z nog odplywa i dysze - dzisiaj w lidlu bylo to samo ;( A moja mama do mnie Ty nie masz nic kondycji - no kurcze - czlowiek walczy zeby nie fiknac a mi tu o kondycji mowia a w z tymi maseczkami to juz wogole odplywam - musze sciagac z nosa bo nie daje rady.

Dziewczyny, mam takie niewielkie plamienie kawa z mlekiem. W klinice mówią że spoko, że to normalne i że mam się nie przejmować. Czy Wy też tak miałyście? Licząc kalkulatorem no to jutro będzie 4 tydzień, a dzisiaj jest 9 dpt.

reklama
Dziewczyny, mam takie niewielkie plamienie kawa z mlekiem. W klinice mówią że spoko, że to normalne i że mam się nie przejmować. Czy Wy też tak miałyście? Licząc kalkulatorem no to jutro będzie 4 tydzień, a dzisiaj jest 9 dpt.
Jeżeli przypada w terminie miesiączki to mogą być nawet krwawienia, jeżeli bierzesz Luteine, lutinus itp to mogą być takie beżowe, brązowe, różowe, jak masz aplikator to go nie używaj.

Do góry