reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny . We wtorek byłam na drożności - niestety obydwa jajowody niedrożne . W tamtym roku zaszłam w ciąże ale niestety przez te jajowody w cp. Jedyna szansa na dzidZie jest in vitro . Mam 33 lata owulacje mam , chorób tarczycy tez nie , macica wszystko w jak najlepszym porządku . Tylko te jajowody :(. Powiedzcie mi proszę ile wyniosła was cała procedura ? Zamkneliscie się w 20 tysiącach ? Swiat się człowiekowi zawalił jak usłyszał ze metoda naturalna nigdy nie pocznie dziecka. I mnóstwo pytań dlaczego ja . Zdecydowaliśmy się na Macierzyństwo Kraków . Polacacie jakiś lekarzy oprócz dr knafel i przybycien (maja odległe terminy)
Bylam w identycznej sytuacji. Statystyka stoi po twoejje stronie. Ja niestety nie zamknelam sie w 20 tys ale wszystko mozliwe - trzymam kciuki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje jestes kochana - bardzo mnie podnoasza na duchy takie posty ;) Na 100 procent Wam wsystkim sie uda !!!!! Tylko zawsze trzeba isc do przodu i nie spisywac na straty nawet jak sie jest w beznadziejnej sytuacji. Tak ten moj 4 dpt to chyba trafil do historii ;)

Mi się podobają takie nowoczesne ale u kogoś 😜. Ja osobiście lubię jak wszędzie coś się dzieje i jest na czym oko zawiesić 😊. Więc jak już trochę Cię znam, to będziesz mega szczęśliwa patrząc sobie na swoje kwiatki i warzywka ❤️. Będziesz miała ogród jedyny w swoim rodzaju ❤️
Pamiętasz jak ja w weekendy robię co rano obchód? Najpierw och i ach, jest tak pięknie, a potem lecą kur...wy i chu...je bo tu zielsko, tam kret ryje, a jeszcze dalej pies dziurę wykopał. I nie zdążę wypić kawy bo idę do domu wkurzona 😂😂😂. Jessssu, ja mam na serio coś z głową 😱
Pamiętam ten wpis o ogrodzie 😂😂😂 sąsiedzi mają trawę, jakieś zielone duze trawy, trzciny nieśmiertelne hortensje, jeden krzak porzeczki i chyba tyle. Jedni mają nawet jakieś automat do koszenia trawy. Ogólnie tak stwierdzam ja się tam nie nadaje 😂

Ja pierdole 😂😂😂. Pamiętam 😂😂😂
Wyrodna córeczka 😂
Ja dziś jadę z sister na jej poprawkę brwi bo ona się boi do dużego miasta sama jechać. Ja jak wsiadam do auta to jakiś szatan przejmuje nademną kontrolę 😱.
Ja juz wrocilam - dzisiaj nie bolalo tylko wiadomo troche sie dusilam - Moj tata byl ze mna w gabinecie i chcial zeby mu zrobil wymaz na jakas bakterie z gardla to jak mu pobieral to biedny az piednął - on ma taki odruch wymiotny 😂 😂 😂 o rany musiala byc widzieec moja mine - tym razem sie dusilam ze smiechu ;) Pozniej pojechalismy do lidla i oczywiscie nowe hiacynty do kolekcji ;) No kup sobie jakies nowe kwiaty ;) Tak pamietam jak mi wysylalas zdjecia zza kierownicy - szatan w czystej postaci !!!!!

reklama
Do góry