reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czy jest szansa ze ciąża się utrzymała ?
Szansa jest zawsze. Ile było tu dziewczyn które krwawily i jednak ciąża się utrzymała. ...Leki zawsze zdążysz odstawić. Najpierw trzeba sprawdzić betę i skonsultować to z lekarzem. Wiem ze to bardzo ciężkie i stresujące ale twarda babka jesteś i dasz radę . Bądź dobrej myśli..❤

Dziołchy, mam już terminy szczepień na wściekliźnę😜😊😊
@Evela.6 wpiszesz mnie tam do kalendarza 😊.
9.03. - I szczepienie limfocytami
30.03. II szczepienie
Mój mąż ma być na czczo a jedziemy tam ok 5 godzin - padnie mi trupem w aucie 😱
O, a Ty masz tylko 2 szczepienia? Nam zalecił 3... Super, że się udało szybko wszystko załatwić :)

Muszę mieć 4 tygodnie przerwy po tym drugim ale nie wiem czy mogę brać wcześniej jakieś leki🤔. Dopytam Paśnik co potem, bo pewnie da mi jakieś leki do transferu
@kaapo Tobie też mówili o 4 tygodniach przerwy?
Tak, 3-4 tygodnie, ale powinno się sprawdzić efekt badaniem i dopiero transfer. A efekt też można sprawdzić 3-4 tygodnie po ostatnim szczepieniu i na wyniki czeka się ok 2 tygodni, więc tak naprawdę wychodzi na to, że transfer to jednak dużo później. Doktor nam powiedział, że można bez badania ryzykować, ale nie wiadomo, czy szczepienia pomogły.

Moja Fasolka nadal rośnie i jest wszystko super ❤️ ma 2 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki i to wszystko jest takie genialne! 🥰
Pożegnałam się dzisiaj z kliniką ☺️ pamiętam, jak kiedyś czekałam na jakąś tam wizytę, a jakaś para przyjmowała gratulacje i się żegnali... Tak marzyłam o tym momencie ze mną w roli głównej...
Dostałam jeszcze luteinę podjęzykowo, prolutex mam zmniejszyć do 1x i wybrać resztę, która mam czyli niecałe półtora opakowania, Crinone zostało mi 5 szt o też do końca, tak samo estrofem.
W poniedziałek byłam też u docelowego lekarza, pokażę to zdjęcie to lepiej widać, niż na tym dzisiejszym.
A to miałam pierwsze usg po potwierdzeniu bety.... Który masz tydzień po transferze ?
Ja właśnie 02.03 jadę na usg.Beta wyszła ok teraz usg 😁

żadnych orgazmow od plamienia. boję się, a stary kijem nie tyka:( dzis ja sprzątalam ;) A teraz leżę i potem śmigamy do teatru 😁 już nochal masz czysty? ;)
ohhhh jak ja uwielbiam teatr. Za młodu duzo chodzilam na skrzypka na dachu, ksiezniczka turandot a ostatnim razem bylam poltora roku temu na balecie na ukchanym jezioro łabedzi przed swietami ;) Ty pewnie poszlas na cos nowoczesnego ;) U mnie sie rosol gotuje i jemy paczki ;) Dzisiaj bylam na trzecim plukaniu i podobno nos wyglada lepiej ale pierwzy raz poczulam tak intensywny bol przy tym. Doslownie wszystkie kanaliki od czubka glowy po skron oko i cale podniebienie :o az mnie podnioslo z bolu i on mnie przytrzymal. Powiedzial ze to dobry objaw bo wkoncu mnie zaczyna udrazniac. Ja pierdziele jak ja bylam tam załadowana. Powiedzial ze to az dziwne ze w szpitalu nie bylam. Moze nareszcie sie uda. Teraz jeszcze w piatek na 7:45 mam kolejne plukanie - jak ja tak wczesnie wstane ;) Bo mowi ze to przynosi stopniowo tak ladny efekt ze szkoda byloby przerwac ;) Ale serio myslalam tym razem ze mi mozg wyssa 😁 normalnie nie mialam pojecia ze to wszystko jest tak polaczone i wogole o obecnosci tylu roznych kanalikow ;) Dalam mu to whisky ucieszyl sie podziekowal ale musialam mu obiecac ze juz wiecej nie bede mu przynosic heheheh dodal ze on z tych nie pijacych wiec zwalilam na Łukasza ze on lubi pic whisky to mu sie wydaje ze wszyscy lubia 👍

reklama
Do góry