reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja Fasolka nadal rośnie i jest wszystko super ❤️ ma 2 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki i to wszystko jest takie genialne! 🥰
Pożegnałam się dzisiaj z kliniką ☺️ pamiętam, jak kiedyś czekałam na jakąś tam wizytę, a jakaś para przyjmowała gratulacje i się żegnali... Tak marzyłam o tym momencie ze mną w roli głównej...
Dostałam jeszcze luteinę podjęzykowo, prolutex mam zmniejszyć do 1x i wybrać resztę, która mam czyli niecałe półtora opakowania, Crinone zostało mi 5 szt o też do końca, tak samo estrofem.
W poniedziałek byłam też u docelowego lekarza, pokażę to zdjęcie to lepiej widać, niż na tym dzisiejszym.
Kurde jaki to jest cud, że maluszek ma 2 cm, a już widać rączki i nozki, zawsze jak oglądam takie zdjęcia z usg to aż mam łezke w oku. Życzę spokojnych miesięcy, aż do rozwiązania 🙂

Pewnie jestes teraz w szoku - stad te glupie pomysly ale wez pod uwage ze mialas podane dwa zarodki - moze byc tak ze jeden sie ewakuowal. Jeszcze jestes w grze - jeszcze nic nie wiadomo - z rana biegiem na bete i nic nie odstawiaj ;)
To prawda, chyba jestem w szoku, pisałam do kliniki ale nic mi nie odpisali, rano zrobię betę. A myślisz ze możliwe ze jeden został ?

To prawda, chyba jestem w szoku, pisałam do kliniki ale nic mi nie odpisali, rano zrobię betę. A myślisz ze możliwe ze jeden został ?
Ja mysle, ze nic w in vitro nie jest pewne. I musisz wierzyc, ze to nie było poronienie. Zrob jutro bete i zobaczysz. Ja bym brala leki az do 12 dnia. U mnie w klinice mowili, ze co by sie nie dzialo to bete mam zrobic w 10 i 12 dniu i dopiero wtedy jak bedzie zerowa to mam odstawic leki. Nigdy wczesniej.
Mialas 2 podane, wiec moze byc tak jak dziewczyny piszą. Ze jeden zostal. A dużo mialas krwi, nadal Ci leci? Moze to bylo zagniezdzenie...tylko u Ciebie objawilo sie jakos mocniej.

Nic nie odstawiaj !!!
Sama byłam pewna ,że po wszystkim tak się ze mnie lało a po wizycie na sor pęcherzyk był.
Także, leki , jak boli brzuch magnez , nospa, relaks, serial i odpoczywaj. Daj im szanse !!! ;)

reklama
Do góry