reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja Fasolka nadal rośnie i jest wszystko super ❤️ ma 2 cm, serduszko bije, ma rączki i nóżki i to wszystko jest takie genialne! 🥰
Pożegnałam się dzisiaj z kliniką ☺️ pamiętam, jak kiedyś czekałam na jakąś tam wizytę, a jakaś para przyjmowała gratulacje i się żegnali... Tak marzyłam o tym momencie ze mną w roli głównej...
Dostałam jeszcze luteinę podjęzykowo, prolutex mam zmniejszyć do 1x i wybrać resztę, która mam czyli niecałe półtora opakowania, Crinone zostało mi 5 szt o też do końca, tak samo estrofem.
W poniedziałek byłam też u docelowego lekarza, pokażę to zdjęcie to lepiej widać, niż na tym dzisiejszym.
Kurde jaki to jest cud, że maluszek ma 2 cm, a już widać rączki i nozki, zawsze jak oglądam takie zdjęcia z usg to aż mam łezke w oku. Życzę spokojnych miesięcy, aż do rozwiązania 🙂

Pewnie jestes teraz w szoku - stad te glupie pomysly ale wez pod uwage ze mialas podane dwa zarodki - moze byc tak ze jeden sie ewakuowal. Jeszcze jestes w grze - jeszcze nic nie wiadomo - z rana biegiem na bete i nic nie odstawiaj ;)
To prawda, chyba jestem w szoku, pisałam do kliniki ale nic mi nie odpisali, rano zrobię betę. A myślisz ze możliwe ze jeden został ?

To prawda, chyba jestem w szoku, pisałam do kliniki ale nic mi nie odpisali, rano zrobię betę. A myślisz ze możliwe ze jeden został ?
Ja mysle, ze nic w in vitro nie jest pewne. I musisz wierzyc, ze to nie było poronienie. Zrob jutro bete i zobaczysz. Ja bym brala leki az do 12 dnia. U mnie w klinice mowili, ze co by sie nie dzialo to bete mam zrobic w 10 i 12 dniu i dopiero wtedy jak bedzie zerowa to mam odstawic leki. Nigdy wczesniej.
Mialas 2 podane, wiec moze byc tak jak dziewczyny piszą. Ze jeden zostal. A dużo mialas krwi, nadal Ci leci? Moze to bylo zagniezdzenie...tylko u Ciebie objawilo sie jakos mocniej.

Nic nie odstawiaj !!!
Sama byłam pewna ,że po wszystkim tak się ze mnie lało a po wizycie na sor pęcherzyk był.
Także, leki , jak boli brzuch magnez , nospa, relaks, serial i odpoczywaj. Daj im szanse !!! ;)

reklama
Do góry