reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oto moje małe śpiące szczęście 🥰🥰🥰 Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi ☺️ Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było 😅 ale mam swój maly cud❤️

Gratulacje kochana, jest śliczny ❤️
Niech się zdrowo chowa 😘😘😘

Oto moje małe śpiące szczęście 🥰🥰🥰 Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi ☺️ Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było 😅 ale mam swój maly cud❤️
Pfu Pfu Pfu.. Piękny chłopczyk 😍 mały przystojniak 😍😍😍 gratuluję, dużo zdrówka dla was 😍😍😍❤️ teraz cieszcie się sobą ❤️ jak najwięcej przespanych nocy 😘😘

Oto moje małe śpiące szczęście [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi [emoji3526] Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było [emoji28] ale mam swój maly cud[emoji3590]
Michałku witamy na świecie [emoji3590][emoji170] rosnij zdrowo i dawaj dużo radości swoim rodzicom [emoji3590] ogromne gratulacje[emoji3590]

Dwie dawki dają ;)
szczepionki;)

widocznie on już w nocy miał albo śnił o innej skoro się nie przebudził

ich peryskop ciągle na trybie "ON'

no chyba że się ma takiego starego piernika jak ja no to on już tylko chrapie :D :D
Ja sobie wzięłam młodszego i też nie mam z niego pożytku, więc to nie reguła 😉

reklama
I powiedz jak u Ciebie się skończyło 🤗?
Zaraz 12tc zaczynam :) wczoraj dostałam wynik Nifty, zdrowy chłopak, tzn ryzyko trisomii 1 do wielu milionów to prędzej kilka razy w totka wygram jak to lekarz określił, aneuploidi i mikrodelecji nie stwierdzono. Taki test daje ogromną ulgę! Polecam.....

Do góry