Ewunka
Fanka BB :)
Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzietez tak wlasnie slyszalam odjakiejs babeczki ze po 3 dniach jej kazali do domu a miala CC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzietez tak wlasnie slyszalam odjakiejs babeczki ze po 3 dniach jej kazali do domu a miala CC
Mam wyniki
6 dpt BHCG 54,67 (od 5,8 do 71,2 jest oznaczone jako 3 tydzień ciąży)
Oto moje małe śpiące szczęście Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było ale mam swój maly cud
Pfu Pfu Pfu.. Piękny chłopczyk mały przystojniak gratuluję, dużo zdrówka dla was teraz cieszcie się sobą jak najwięcej przespanych nocyOto moje małe śpiące szczęście Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było ale mam swój maly cud
Ja oba porod w pon, wypis w czwartek [emoji4]Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzie [emoji2]
Michałku witamy na świecie [emoji3590][emoji170] rosnij zdrowo i dawaj dużo radości swoim rodzicom [emoji3590] ogromne gratulacje[emoji3590]Oto moje małe śpiące szczęście [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi [emoji3526] Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było [emoji28] ale mam swój maly cud[emoji3590]
Ja sobie wzięłam młodszego i też nie mam z niego pożytku, więc to nie regułaDwie dawki dają
szczepionki
widocznie on już w nocy miał albo śnił o innej skoro się nie przebudził
ich peryskop ciągle na trybie "ON'
no chyba że się ma takiego starego piernika jak ja no to on już tylko chrapie
Basiu, tak bardzo, bardzo ciesze się razem z Tobą, z całego serduchaDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
I powiedz jak u Ciebie się skończyło ?To super beta jak na ten dzien ! ja mialam w tym samym dniu 56.7. Nie patrz na widelki ciąży, przy invitro liczy się wiek zarodka i dni po transferze, te widelki są bardziej pomocne w naturalnej ciąży
Zaraz 12tc zaczynam wczoraj dostałam wynik Nifty, zdrowy chłopak, tzn ryzyko trisomii 1 do wielu milionów to prędzej kilka razy w totka wygram jak to lekarz określił, aneuploidi i mikrodelecji nie stwierdzono. Taki test daje ogromną ulgę! Polecam.....I powiedz jak u Ciebie się skończyło ?